Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Már megvehető az Onyx Boox Note Air 4 C 210 000,-
Különbségek: Snapdragon 680>Snapdragon 750G, RAM 4>6GB, Android 12>13, jobb színvisszaadás, nagyobb fényerő, 430>420g. Korrekt ajánlat ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Gondwana
addikt
Használtként nagyon ritkán fordul elő Note Air 3C, de érdemes tudni a CPU-lottóról is: az első példányok egy része 685-ös Snapdragont kapott, 2.8GHz-n, na, azokat pláne érdemes megvenni - az akkut se zabálja jobban (tapasztalat)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
MMiklos86
csendes tag
Én is ebben a cipőben jártam, aztán sikerült egymás mellett látnom a színes és fekete-fehér készülékeket (Boox Note Air és Page). Akkor sokkal kontrasztosabbnak tűnt a fekete-fehér, de ha csak színest használsz, akkor fel sem tűnik. Mondjuk én veterán e-könyv olvasós vagyok, még az első Kindle-lel kezdtem, az még kevésbé volt kontrasztos, mint a modern színes kijelzős csodák, mégis mennyit olvastam rajta. Szóval a gyakorlatban tökre nem probléma a "fakóság". A jelenlegi sajátom viszont fekete-fehér, mert nem igénylem a színt és egy élmény rajta olvasni (Boox Page).
-
myckey
veterán
Elég jól össze lehet egyeztetni a teendőkkel, praktikus...nekem csak sima olvasó van a KPW2 személyében, de sztm ha úgy alakul, nekem is kelleni fog. Ami többet tud, de színek kilőve.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
félisten
Hát igen. 47 éves vagyok, második diplomámat csinálom, az elsőt 25 éve csináltam. Azóta teljesen más világ lett.
Most már nincs könyv igazán, maximum füzet. Minden PDF, Word és PPT formában érkezik a Moodle felületen ,feltesznek anyagot meg Neptun aztán kész.
Ezzel egyből ott a teljes könyvtár minden tantárgyhoz, füzet ,nem tudom hányféle háttérrel, átalakítja a ronda kézírásomat ha akarom nyomtatottá, ráírok a PDF anyagokra és megmarad rajt, ki is tudom nyomtatni azzal vagy néküle is.
Este lefekszem ágyban nem fáj a szemem ha olvasok rajt vagy tanulok. A toll része zseniális, radírral és a papír hatású kijelzővel. Megyek be a suliba és van nálam egy fekete kis pár dekás pár miliméteres valami és tulajdonképpen minden nálam van .
Már a laptop is nyűgnek tűnik ehhez képest.Két munkatársam is elkezdett ilyet hazsnálni,( egyik egy Lenovo smart papert, monokróm) mert értekezleten látták mire jegyzetelek és hogy azonnal ott vannak a PPT-k kéznél, az Onenote meg szinkronizálja magát az otthoni vagy céges gépünkkel is. Szóval jó dolog, az én életemhez most nagyon passzol.
Persze vannak kompormisszumok, videót kínzás nézni rajt,de azt megoldom a telefonon ha nagyon akarom.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
myckey
veterán
Gondolom már el sem tudnád képzelni a mindennapokat a jegyzetelés nélkül...már teljesen hozzászoktál. Meg írtad, hogy praktikusabb is, mint bármi más kb.
Engem egyedül az ára riaszt el, mármint azoknak, amik több funkcióval bírnak. Olvasásra itt a perfect K. PW2, sok éve.
Mondjuk, nyelvtanulásra is lehet előrébb lennék egy újabb változattal.A színeket nem igénylem.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
félisten
Némileg eltér a felülete.
Ugye itt rátesznek egy vékony réteget a monokróm eink kijelzőre, az adja a halvány színeket tulajdonképpen. Amúgy nem zavaró. Ha úgy nézzük a sima monokróm kontrasztosabb némileg,de cserébe én szeretem hogy van színes megjelenítés és megszoktam , most már észre sem veszem ha fekete fehérben, olvasok az eltérést. Ami még esetleg számíthat, az üzemidő.
Én azért hetente töltöm, ha egyetemen vagyok és jegyzetelek. A monokrómmal simán 2-3 hét volt, de a heti töltés nekem nem probléma.
A videókkal kapcsolatban azt hozzátenném, hogy valamiért ott a kamera miatt vagy nem tudom,de sokkal erősebbek a színek, -bármilyen tesztet néztem- mint a valóságban, még élénk módban is. Jobb erre azért felkészülni.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
moma
őstag
Youtubeon vannak összehasonlítások. Elvileg van hátránya a színnek, mert van egy extra réteg ami a színszűrő. Meg ez a kézzel jegyzetelős irány is csak akkor jó, ha tényleg akar kézzel jegyzetelni az ember, csak olvasásra a simákat érdemesebb.
we all deserve a bit of luck.
-
oli83
tag
Sziasztok,
nézegetem az ebook olvasokat. Alza-n látok olyan verziókat, amelynél úgyanaz a termék ki van adva sima fekete-fehér illetve színes kijelzővel.
Sok fajta van. Pl. egy alapkivitel:
f/f: PocketBook 700 Era Stardust Silver
szines: PocketBook 700K3 ERA Color Stormy Sea
Kérdésem az lenne, hogyha az ember rászánja azt a plusz pénzt, akkor valóban többet kap-e? Itt most a kijelző technikára gondolok. A színes kijelzősön a fekete fehér könyv valóban úgyanúgy fog kinézni mint a gyárilag fekete/fehéren? Nem lesz pl. fakóbb? Ezt azért kérdezem, mert elsősorban könyveket olvasnák. És nem szeretném, ha annak minősége romlana.Van valakinek ezzel kapcsolatba tapasztalata?
Sajnos nem tudok olyan helyet, ahol egymás mellett lehetne megnézni két hasonló technikájú ebook olvasót.üdv.: oli83
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest