Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
tboy93
üzenetére
nem értem ezt.. kicsit idejét múlt már ez az álláspont semmiben sem tud többet és jobban egy apple mint az android. ez már pár éve a múlt. ezt te is pontosan tudod.
nexus ugyanolyan gyors és atombiztos mint egy iphone, többet és jobban tud, miközben teljesen szabad, azt csinálsz, amit akarsz. az android appokkal sincsen gond, megbízhatóak és nagyon jól megírtak - én meg is veszem mindet, mert úgy gondolom ingyen semmi sincsen, és igenis támogatni kell a fejlesztőket, és rühellem a reklámokat.
anno mikor volt szifonom, kifejezetten felkerestem a fejlesztőket, hogy almára is megírják e a programjaikat és a legtöbb azt mondta, hogy esélytelen.. aztán el is adtam az almát, mert nem akartam falhoz vágni, annyira egy ostoba készülék. pedig bizisten próbáltam együtt élni vele, de nem szeretem ha hülyének néznek és megakarják mondani, hogy mit és hogyan csináljak.
-
parandroid
félisten
válasz
tboy93
üzenetére
Semmivel sem fizetősebbek, mint droidra, csak nehezebb ügy warezolni.
Egyébként a WP jó ötlet, ráadásul egész korekt áron be is lehet szállni egy Lumiába. Próbáltam azt is, tetszett, meg király dolog az integráció a hotmail-lel és a MS fiókoddal, ha előbb elérhető, akkor most lehet, hogy WP-m lenne, de almáról már nem váltanék vissza. Kicsit vérzett a szívem, amikor eladtam a 920-at (szerződéshosszabbításhoz adták valami 50 EUR-ért, vagy ilyesmi vicces áron), mert remek 'kis' készülék volt, és mindenben jóval többet tudott, mint az akkori i4-em, de túlságosan beleépült már az életembe az iOS.p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként a WP jó ötlet, ráadásul egész korekt áron be is lehet szállni egy Lumiába. Próbáltam azt is, tetszett, meg király dolog az integráció a hotmail-lel és a MS fiókoddal, ha előbb elérhető, akkor most lehet, hogy WP-m lenne, de almáról már nem váltanék vissza. Kicsit vérzett a szívem, amikor eladtam a 920-at (szerződéshosszabbításhoz adták valami 50 EUR-ért, vagy ilyesmi vicces áron), mert remek 'kis' készülék volt, és mindenben jóval többet tudott, mint az akkori i4-em, de túlságosan beleépült már az életembe az iOS.