Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

DeFranco
nagyúr
válasz

föccer

üzenetére
						Teljesen decens szerelésben voltam, nem szakadt, nem koszos, én sem voltam izzadt, frissen borotválva, frissen vágott hajjal

A probléma ott kezdődött, hogy keresem egy konkrét modellt egy konkrét márkából amit tartanak. Ki lettem osztva, hogy ők nem tartják nyilván sem a cikkszámot sem a modellnevet (de igen, tudomásom van róla, de nem kötöttem bele), hanem egy harmadik adatot (ez volt a cikkszám, amit elvileg nem tudnak), amit szintén közöltem (le volt fotózva a gyári biléta). Erre elővett egyet ami nem volt az, sem a név, sem a szám nem stimmelt. Végig kedves és normális voltam, de a színt már szinte ordítva kérdezte (színre - fekete és kódra - 10 is megmondtam) majd miután közöltem vele, hogy ez nem az, amit keresek, közölte, hogy akkor el lehet menni oda, ahol próbáltam.
De frankón tök normális voltam, semmi bunkóság, vagy ilyesmi, nem is tudtam mit csinálni, otthagytam a francba...
Amúgy sem szeretem ezt a láncot, egy szar sznob boltnak tartom, de ezek után az életben többet be nem megyek.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Futás, futópályák
 - BestBuy topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
 - Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest