- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #19962 üzenetére
Nem mintha lakást el lehetne adni, főleg félig felújítottat.
Úgyhogy ebben az esetben innen várni kezdőtőkét meglehetősen irreális dolog.
tildy & NoLF: arra próbálok rávilágítani, hogy ti "időben" indultatok neki; aki most szeretne, mint én (illetve nekem 2010 végével telt be a pohár), annak sokkal nehezebb. Szóval az én példám arról szól, hogy az igazság valahol a ti és Mawyx álláspontja között van. Nyilván én is meg fogom oldani, de mint mondtam, én nem akarok minden hidat felégetni a hátam mögött. Még mindig szeretem az országot, csak a megélhetésem nincsen biztosítva és ez is nyilvánvalóan egyre rosszabb lesz csak.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #19962 üzenetére
A lakas/haz befektetes itt viszont jo buli, csak iszonyatosan dragak. De alberlet evi 4-5%+evente no az ertekuk 4-5%al. A problema, hogy sajat tokebol (ha berbol es fizetesbol elsz) hitel nelkul megfizethetetlen.
szerk: ugy nez ki megvan a jegy, $3050 AUD/2 fo 2 ejszakas stopverrrel visszafele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest