- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Racecam #34028 üzenetére
A toleranciát általánosságban értettem, nem kimondottan a Dormicum-ra. Rengeteg példa van arra, amikor a szervezet megpróbál kibújni a gyógyszerrel való beavatkozás alól - ilyenkor más módon ható gyógyszerekre van szükség. Mint korábban említettem, ugyan használjuk a gyógyszereket, sok hatásmechanizmust is ismerünk. Ugyanakkor nagyon sok mindent nem, s van egy pár olyan gyógyszer, amiről tudjuk, hogy egy adott betegségre hatásos, csak azt nem, hogy miért. A szervezetünk működését tekintve rengeteg tanulnivalónk van még. Ehhez nagy lökést adott a teljes géntérkép elkészítése, de még nagyon az elején vagyunk az útnak. De nem filozofálok itt tovább, mert kidől a topic.
De a szorongás attól, hogy nem fogok tudni aludni - egy tipikus ördögi kör. Itt bizony a szorongást kell kiütni, és a másik jön magától. (Mármint az elalvás) Még az is lehet, hogy a placebo (hatóanyag nélküli tabletta) is megoldotta volna a kérdést - amúgy rengeteg esetben elég ennyi is!
És igen, szólj csak bele, mert az így kialakuló beszélgetések, viták, tapasztalatcserék viszik előre a dolgok megértését és elfogadását. Oktatóként is, és most patikavezetőként is mindig az volt a mottóm, hogy inkább kérdezzenek meg valamit tőlem akár háromszor is, minsem egyszer elrontsák.
Ezt miért csinálja? Kijelölöm neki utólag az OFF-ot (mert ugye nem vettem be a Cavinton-t), erre nem teszi bele... Na még 1x...
Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest