Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Nem dehogy - én nem kötekedek, én Beléd kötöttem
Törperős
Verus: Olyanhoz nem volt szerencsém - csak olyanhoz, amelyiket eső esetén szinte alig lehetett kinyitni
Zwack Huszár: Mesélj - mire emlékszel?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Merre járhat a piócás ember? Felszökött a vérnyomásom...
Verus: A főnököm pont így van az esernyőjével
Janoska26: Ideje, hogy jól szétnézz!
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
azzek hogy felhúzott ez a karcolós graffotos hüle...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Inkább csukd be ezt, mielőtt virtuálisan kihúzkodják a vésnök belét a topikban az egyet nem értők a monitoron keresztül...
Verus: jól szórakozunk, hogy vitatkozunk egy tál lepkével? Mert kb. annyira lehet meggyőzni azokat is...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Engem az bosszant, hogy terjed, mint valami vírusos fertőzés - megállíthatatlanul...
A korona napra... Legutóbb a motoros balesetes topikban osztotta az észt, ugyanilyen meggyőződéssel...
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
A Qka fáját neki, épp most kezdett érdekes lenni!
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
-
addikt
azért irigylek mindenkit aki ide jár felidegesíteni magát
-
Vladi
nagyúr
Mondjuk lett volna véleményem grafiti témában. Már lényegtelen. De elborzaszt, hogy egyes "őstagok" meg "addiktok" milyen hangnemet engednem meg maguknak. Szomorú.
Lehetne, hogy ne személyeskedjünk fórumban? Még akkor is ha idióta, vagy provokál az illető?
Naiv vagyok?il sole non sorge più ad Est!
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #6166 üzenetére
Gonosz vagy - a két makk közül a nagyobbikba...
Vladi: igen, naiv vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Bevallom őszintén többszörösen érintettként nem kicsit húzott fel a témaindító a kardoskodásával.
A meggyőződésével hogy úgy mondjam nem kifejezetten szimpátiát indított meg részemről - lévén, hogy én is találtam már kulcsnyomot az autómon és rohadtul nem örültem neki, mert egyrészt iszonyatosan ronda, másrészt kiba... sokba kerül a javítása.
Azért, hogy neki legyen egy jó napja.Kuka: Befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ne itt folytatódjon már
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Vladi
nagyúr
Elhiszem, hogy felhúzott. Meg is értem. Ha az én verdámat húzná meg valaki, az én agyam is felrobbanna.
Engem viszont a hangnem is felhúz. Főleg, hogy sokszor meg én kapom ezt.Mindegy.
Kicsit talán furcsa amit most írok, de végül is ez egy jó lehetőség volt (lett volna) egy ilyen embert megismerni. Elbeszélgetni vele a tettei okairól, megérteni a gondolkodását. Esetleg érdemben megmutatni a tettei következményét.
Szerintem ilyesmire nincs sok esély, lévén, hogy az ilyen emberek nem állnak nyilvánosság elé. Úgy nehéz tenni a dolog ellen, hogy még csak nem is ismerjük az elkövetőket.
Azért én nekiállok elolvasni amit ír. Tanulságos lesz.Thrawn!
Nyugodtság van. Nem akarok verekedni.
Egyébként sokat emlegetik ezt a ring topikot. Én nem lelem!
mod: meglett. Felveszem a könyvjelzőbe. Köszi azért csapos2![ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Bubu79
addikt
Nézd - ha olvasgatod a topikját, fel fog tűnni, hogy páran megpróbáltak rámutatni arra, hogy nem biztos, hogy jó nyomon jár a probléma megoldásában. Többször. Erre jöttek olyan válaszai, hogy csak azt a törvényt tartja be, amivel egyetért. Szerinted?
De tényleg leakadok a témáról, mert így is fáj a fejem, úgy felszökött a vérnyomásom...
El, melóba - jók legyetek
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Jöttem.... Láttam..... ........
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Lortech
addikt
Hö, höhö, höhöhö, záróvizsga is kivégezve.
Thank you to god for making me an atheist
-
Winner_hun
titán
Vége.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
brownus
veterán
live msn-be lehet képnek gifet betenni? mert nekem nem mozog micsi?
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #6183 üzenetére
Happy-end?
-
brownus
veterán
válasz FehérHolló #6188 üzenetére
kár de köszi
-
Winner_hun
titán
-
FehérHolló
veterán
válasz Winner_hun #6191 üzenetére
Ha már tegnap Scatman bácsi emlegetve lett: [link] (jutúblink,nekattintsrá!)
Skynet is real. It's called Google.
-
Winner_hun
titán
Youtube videomegosztó oldalnál a feltöltött tartalmak betöltése után a lejátszógomb csúsztatása mi szerint működik? Mert van, ahol 10mp-enként engedi tekerni, van, ahol 1 percenként és van, ahol sehogy sem, mindig visszaugrik az elejére.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #6193 üzenetére
sztem videotípus függő a dolog (avi, vmw, mittudomain.)
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #6195 üzenetére
sajna nem értek a lovakhoz... a tippet csak a józan paraszti eszem szülte.
-
venember83
nagyúr
Utáljuk az olaszokat, de nyaljuk a hollandok kevésbé nemes felét című műsorunk: [link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest