Hirdetés
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hnap az soká lesz. De pont jól fog kijönni (hnap lesz a szülinapom, de psszt ).
Bubu: gyerecsak, osztán majd jól megkínállak egy kv-val és jót dumálunk majd aaa zasszonról (Verusról).
Kephamos: Belőled gépész lesz, ha NAGY leszel?
poffsoft: ezt kicsit elhamarkodtad...rársz majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz fero02 #31253 üzenetére
Ha így folytatod nem éred meg a holnapot
Kávé? Inkább sör mellett
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
fero02
nagyúr
válasz Bubu79 #31254 üzenetére
Akkor nincs más hátra, mint előre...irány a sarok.
Sör nincs - "az a kretének itala" Sztifler is megmondta. Édes-szájú vagyok.
Kephamos: szakirány?
Verus: ünnepelhetjük együtt. Én csak örülnék neki.
A macinak meg ne akarj rosszat...kifordítom a bundájából és magamra rántom.[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #31250 üzenetére
Szívesen!
Zaklat? Mondjam hogy zaklat?Fero: Hát ez nem igazság...Egy csomó mindenkinek mostanában lesz/volt születésnapja....És én?
Ok, akkor várj meg, már csak hónapok kérdése
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz fero02 #31256 üzenetére
Ugye ezt is olvastad?
Sarokra nem megyek, mert nincsen bárcám - meg amúgy is - hülyén néznék ki Cindy macinak öltözve
Krumplit ettél ebédre - vagy mi ez a nagy keménykedés?
Verus: Mondd kérlek, hadd tépem szét - nem fér a bőrébe. Utána meg eszünk barátfülét
Minden nap egy ünnep, mit Veled tölthet el az ember - izé medve. De nincs elfelejtve születésnapod sem, mely pirosbetűs ünnepként van jelölve maci naptárjában
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #31259 üzenetére
Akkor mondom
Tegnap néztem filmet, Boldogító talán vagy valami hasonló, na abba láttam epertortát, nem lehetne inkább azt?
Neeeeeem, az nem lehet ünnep, tudod nőknél 20 után már nem számoljuk szóval semmi ünnep csak a torta
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Vége van, mint a botnak
Epertorta? Jól hangzik - sok tejszínhabbal
Miért ne ünnepelhetnénk meg minden évben a 18. születésnapodat Drágám?
fero: A tálca stimmel, de nem kapsz egy nyalintást sem
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Miafranc..
-
fero02
nagyúr
válasz elmoraan (r) #31266 üzenetére
[ Módosította: 7 ]
-
-
fero02
nagyúr
Lesz!
És megengedem, h az Audimban idd meg. Aztán elmegyünk vmerre tekeregni..megnézzük a lenyugvó nap fényét...stb
Tudom, h nekem nem megy olyan jól, mint Bubu-nak, de..de...de nekem legalább Audim van. Igaz, h öreg és nem A8, de 80.
kételkedem: Bitte danke'
yetike: valóban nagy volt, de a lényeg pont látszot...azért köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Korodhoz képest jól tartod Magad
kételkedem:
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz fero02 #31273 üzenetére
Hát ez az önfeláldozás azért nem semmi Vagyis autófeláldozás....
80? Az elég kis autó. No de sok jó ember kis helyen is...A macimnak is lesz helye benne
Deamúgy belőttelek, nekem Minim van
Bubci: Tudod csodákra képes egy két orvos manapság
kételkedem: Odébb van/volt az még
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Milyen évjárat? /mármint a Mini/
De hisz azt írtad van
Tudod mit? Akkor kívánom, hogy legyen! /szülinapra az A8 is jó, de ez is megtenné.../
pl egy ilyen cooper s[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
Ugyan Kedvesem - ne beszélj orvosokról - sugárzó egyéniséged tesz hamvassá és oly fiatallá, melyet nem fokozhat tovább egyetlen kencefice, vagy szike sem - mert tökéletes Vagy, mint egy vízcsepp
Fero:
A maci nem szereti a szűk bezárt helyeket, ahogyan Te sem Sziporka Szívem
fero: 24?
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Bubu79 #31274 üzenetére
Na ha már itt tartunk, akkor kíváncsi lennék, h belőlem mennyit nézel ki.
Csakmert büszke vagyok arra, h az esetke 99%-ban nem tudják megmondani.Verus: Érted? Naná!
Kicsi? Mihez képest kicsi? Egy kispolszkihoz képest óriási, az A8-hoz képes picike.
Amúgy meg nem hallottad még azt a mondást, h nem minden a mret?Maci nincs és nem is lesz a kocsiban viszont van helyette bólogatós kutya.
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
jó kis KFC. még mindig fini...
a beígért állásról letettem, mert a felelős egyén azt se tudja mit akar...
that's all folks...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Verus
senior tag
válasz kételkedem #31276 üzenetére
Idei - 2008-as
Szép kék....
Szülinapomra már megvan mit kapok magamtól és az nem A8. De azért kösziNo, ez széria semmi cicoma nincs rajta
Bubci:
Ahogyan már idéztem egyszer : A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.
Tehát mackókám Te tettél ilyennéRamius: Drága, az pici, A8 alatt ne beszélgessünk
Fero: Nem becsülöm le, az a széria is időtálló, ahogyan a 100-as is és a 100-as bőrébe bújtatott V8-as is.
Egyébként is V8 mániám van, csodás gép, és az a hang és az a morcosság[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz bolondember #31279 üzenetére
Life tastes great!
That's true..
-
NoLF
veterán
what the hell does "to get a lot of class" mean?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
fero02
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #31279 üzenetére
Varázslatos, amikor vezető beosztásban lévő egyén kezd el vagdalkozni a szavakkal és később kiderül, hogy gőze sincs mit csinál...
Verus: És fehér a teteje
Mily öröm látni boldogságod, s tudni, hogy hozzájárulhattam
fero: Hiába próbálsz rejtélyesnek tűnni, akkor sem vagy az esetem
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Fentebb linkeltem eggyet, ezekszerint még a színt is eltaláltam!
fero02 a börtön a munkahelyed, avagy a tartózkodási helyed? A rács a kintiektől védi a bentieket, avagy fordítva? /én kérek elnézést, dehát a háttér elég rácsos /
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
fero02
nagyúr
válasz Bubu79 #31285 üzenetére
Legalább egy szmájlit biggyeszthettél volna a végére...így olyan illúzióromboló volt.
Ramius: inkább azt találd ki, h hol készült a kép.
tope: annyira vén még nem vagyok. Még megvárom Verus tippjét (remélem fog) és utána leleplezem magam. Na nem mintha érdekelne is vkit...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz elmoraan (r) #31288 üzenetére
Tudtam, hogy Te értesz engem
fero: Nézd meg újra
Hejcegnő: Érted bármit
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz fero02 #31284 üzenetére
Nem, nem vagyok, nincs Audim, ez itt a baj
Mondom V8 [link]
Automata? Az nem az igaziNo de pont a Legjobbképűbb pasik topicból? Van itt ám ego rendesen
Tipp: 26
Bubci: Nos igen, Te már csak tudod, láttad is és leszállítottad nekem
Ez ám az öröm[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Bubu79 #31293 üzenetére
Láttam, nagyon helyes!
Verus: én még csak a Triptronikos váltóval szerelt A4-el mentem (130 paci alaphangon), de már az meggyőzött, h igen is lehet élvezhetően utazni, vezetni egy automatával...a DSG-be már bele se merek gondolni.
Amúgy olvastam már az írásodat. Akartam is kommentálni, de vmiért elmaradt.
Jól körbelőttetek.
A helyes megfejtés:
25
Az egómhoz - olvass kicsit visszább a topikban. Meg után is.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz fero02 #31295 üzenetére
Nem az élvezhetőségét vitatom, hanem valahogy nekem nem az igazi. Inkább legyen hagyományos manuális és pont.
Az Audik szinte egytől egyig ( kivéve ezeket a bevásárlókocsi nagyságú szörnyeket ) egy szépen megtervezett, technikailag (elfogultan) felülmúlhatatlan járművek lettek.Bubci: Nézd már csak mi vagyunk itt 30asok
-
7
addikt
válasz elmoraan (r) #31288 üzenetére
Sutisdobozt sutivel tele, csak nekem kinyitva, igen!
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest