Hirdetés
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
Szia!
Abban ami méz lehet ...
Nem hinném, hogy gyógyulást hoz.
Bon: Szijjjjjjja!
Roni: Nem irigyellek. Mikor jössz felénk? Tudod, a KV! Vagy küldjem postagalambbal?
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Tim82
félisten
"Bon3ss a csúnya lány"
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Verus
senior tag
válasz Timocicu #31951 üzenetére
Ha tehetem menni fogok, úgyis lesz Pesten valami továbbképzés, arra majd bejelentkezek. Meg már lassan elkészül a fenti munka, azt is meg kell nézni, úgyhogy remélem hamarosan
Ramius: Persze persze, betojtál
Szia Péter!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Timocicu
senior tag
válasz bolondember #31957 üzenetére
Miért a pasik csúnyák? Minden pasi az?
Verus: 1:1, most Te hoztad zavarba.
Rendicsek, akkor nem indítom útnak, nehogy kilötyögtesse a tubi, míg elér hozzád.
Bon: Ne hagyd magad felidegesíteni, mert megfájdul a buksid.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
Káposztás kocka készül.
Ki hogy szereti? Borsosan? Cukorral? Netán mindkettő??? Vagy egyáltalán nem is szeretitek?
Az első két emberke jöhet vacsizni. Had lássam a kezeket.
Legyen inkább krumplis tészta? Csemege ubival ...
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Néztem a pókembert (Pókember?) és eszembe jutott hogy alapvetően nevetséges és átlagos a felszerelése a szuperhősök között. Ha mondjuk a világ megmentése közben meztelen lenne, akkor csak nevetséges maradna.
-
Timocicu
senior tag
válasz bolondember #31961 üzenetére
Értem, értem!
Ritka, mint a ....
Bon: Káposztás cvekedli???? Káposztás tészta????
Ramius: Megéreztem.
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
aki jön, azzal akkor ott találkozunk, LEGKÉSŐBB 17:59kor!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #31972 üzenetére
hol?
én sztem csak 7kor. de megyek
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Thrawn
félisten
Ma?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
1010
őstag
-
venember83
nagyúr
Persze, aki megy... S aki nem megy, az smafu? Mindig ez a kivételezés.
-
Ramius
őstag
Megettem egy fél fej lilahagymát. Meneküljetek
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz venember83 #31980 üzenetére
Tartok tőle, hogy igen szóval azt is elpusztítom hamarosan.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
venember83
nagyúr
Nagyváradon 86k euró egy új építésű, háromszobás (67nm) tömbházlakás. De imádok fejlődő országban élni... A tíz százalékos előleg is harminc havi teljes fizetésem. Azt hiszem kiköltözök valami olcsó, hűvös helyre. Szibéria vigyázz, jövök!
-
csapos2
addikt
qqcs!
:-)
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #31985 üzenetére
20M HUF? az én lakásom debrecen belvárosában 8.5M volt... 62m^2
-
venember83
nagyúr
válasz ngabor2 #31987 üzenetére
A harmincéves harminc-harmincöt négyzetméteres tömbházlyukak is 45-50k eurók, szóval ahhoz képest nem sok, csakhát vannak akik fizetésből élnének meg... Szar kimondani, meg morbid az egész, de úgy néz ki csak lakás bérlésére és öröklésére van reális esélyem.
Vagy én is elmegyek.
Szerusz Nyufi, írjál valami jót.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Szépgyónapot
Lumpy: Igen, úgy tűnik - nem is baj - kíváncsi leszek mit fogok csinálni éjjel alvás helyett
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #31989 üzenetére
Írhatnék is, de nem malackodok. Viszont van egy vicc, amiből tudni fogod, mit szerettem volna írni.
két fickó barchobázik!
első kör:
-sör?
-nem!
-punci?
-az!másodi kör:
-punci?
-az!harmadik kör:
-az?
-az!Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ladybug
őstag
-
Timocicu
senior tag
válasz ladybug #31994 üzenetére
Szia!
Már készen van. Jöhetsz hamizni. Közben megvitatjuk a bölcsi témát.
Káposztás palacsinta????
A tésztájában van a káposzta vagy a tölteléke az?
Én almát szoktam tenni a tésztájába és fahéjjal szórom meg a belsejét. Nagyon fincsó.
[ Szerkesztve ]
-
PiciKenny
senior tag
Szerbusztok
hát öö nemtudjam ezt hol kérdezzem meg, inkább ide jöttem, itt sok "okos" ember van csak tud válaszolni Pidginen milért annyira lassaú a fálj csere? pár k/s el küldök
elöre is köszi! ui: ha van erre valami másik témakör akkor irányítsatok már el oda -
ladybug
őstag
válasz Timocicu #31996 üzenetére
Ha a szomszédban lennél, szívesen átugranék, de mára elég volt a furikázásból. Ráadásul Borkám beteg. Mellette szeretnék lenni.
Azért nagyon köszönöm a meghívást.A bölcsis és ovis témában pedig szívesen segítek bármikor.
Almásat is szoktam. A káposztásat is ugyanígy kell. Bele a tésztájába, és úgy kisütni. Nagyon fincsi. De töltelékként is ettem már. Úgy is jó, de nem az igazi.
A mákos is fincsi. Olyat sütöttél már?[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Hujikolp
őstag
Régi gépek eladva
-
Timocicu
senior tag
válasz ladybug #31998 üzenetére
Mákosat? Nem még nem.
De én a natúr palacsintát, sajttal, tejföllel töltve is nagyon csípem. Csak mindig rá kell magam venni, hogy álljak neki sütni, de ha már elkezdtem, akkor nincs gond.
Borkának mielőbbi gyógyulást.
Bölcsis kérdésem még biztos lesz.
Ha erre jártok, gyertek be nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest