Hirdetés
Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Jó étvágyat a későn ebédelőknek.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Jhonny06
veterán
Ikea polcszerelős, közben zenét hallgatós és letöltős délután következik.
-
Esmein
nagyúr
válasz ngabor2 #23654 üzenetére
Nézd meg a dark knightot, nagyon állat lett, esetleg javasolnám még a wall-e-t ha nem láttad, az is telitalálat. Én a napokban néztem újra a Zsernyákokat, meg tervezem a Taxisofőrt, mert eddig kimaradt.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Jhonny06
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ez lesz majd az igazi!
-
Bubu79
addikt
Háddevau...
Gatyarohasztó a hőség mostanság, a Nap monnyon le...
De legalább van szilvásgombóc, az is valami
Szép napot Mindenkinek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #23661 üzenetére
Sok jó dolgot lehet csinálni sötétben is, csak partner kell hozzá
Nekem is van
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
Ha már délutáni filmnézés, azt bírom a 24-ben, hogy realisztikus: a fontosabb szereplők is úgy hullanak időnként, mint a legyek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
A 24-ben is előfordul.
De mondjuk csak minden 4. kinyírt szereplő támad fel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Jóféle matériából gyúrják őket - bizonyára nem a kommersz porból lettem, porrá leszek figura alapján kreálták őket
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
Érdekes fílingje lehet - de azt hiszem én nem szeretnék örökké élni vagy feltámadni, annyira nem jó a műsor ezen a sárgolyón
-
Verus
senior tag
Szépet!
Tartsunk már javaslatok órát. Ma reggelre osztatlan örömmel konstatáltam, hogy a bal fülemre újfent nem hallok semmit. Az idén történt már ilyen (január) doktorbácsi kimosta. De most nem igazán szeretnék ezért egy napig a fül-orr-gégén ülni, ezért kinek van ötlete erre, hogy házilag mindez hogy javítható?
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Neked is
Melegített só, egy kis zsákba töltve, fület ráhelyez
Fültisztító pálcika sok fogy? Csak mert azzal lehet a legjobban eldugaszolni a hallójáratot - tisztítás címszóval...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #23670 üzenetére
Hát de ez nem akar kidugulni egy pillanatra sem Zúg, sípol fejem már majd szét szakad
Erre megoldás az egyszerű só?
Igen, igaz inkább babapopsi ( ) törlővel törölgetem, de előferdül a pálcika, csakhogy ez már katasztrófa évente többször ezzel szenvedni.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
A meleg a megoldás - az összezömült anyag a hő hatására "kienged" és szépen kifolyik.
A só csak a hőt közli majdKislábosban megmelegíteds akár egy konyharuhába, vagy törölközőbe is tekerheted, ha kész - a lényeg, hogy ne égesd össze a füled vele, de azért legyen meleg
Jobbulást
[ Szerkesztve ]
-
Sipi
addikt
Jó lesz, meglátod.
Úgy tudom, ilyenkor nem jó mindenfélét a fülbe dugni, gyógynövényes ecsetelésen kívül. (Körömvirág nagyon jó, vagy kövirózsa. De más szuper cuccot ne tegyél bele, ronthat rajta. Hát még a pálcikázás.)Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23674 üzenetére
Arany igazság
Verus: Irány a pamlag és kéretik eldőlni, ráfeküdni az anyagra, hogy mielőbb használjon
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23679 üzenetére
Üdv a klubban
-
1010
őstag
halkan kerdem valaki nem akar procit venni vagy tv tunert
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Szép estét kívánok mindenkinek!
Verus: ha nem használ a só, akkor jövök! Gyógyulj meg, minél hamarabb...
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23685 üzenetére
Szívemből szóltál
Én lottózom - hát Te?
-
rarri
senior tag
Szegénykém... én a lányaimnál ilyenkor mindig fülgyertyát használok, és eddig bevált. De tudom hogy te most nem tudod ezt a módszert alkalmazni több okból, ezért én is csak a meleg sót tudnám ajánlani. Az fellazítja a dolgokat. Ha fájdalmad is van, arra pedig a cataflam a legjobb, de ha nincs ez otthon , akkor bármilyen álltalános fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő jó.
Raf: de még lehetsz...
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
Pinnacle-t keresgélek sajna
Bolond: Egy lottó ötös után bizton állíthatom, joggal hívhatnád Magad sikeres embernek
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hardveres MPEG-et hiányolom belőle - tudom, hogy nem rossz a Leadtek sem
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #23691 üzenetére
Mondjuk az is kérdés, hogy ki mit ért sikeres ember alatt.
Bubuval ellentétben én nem mondanám hogy egy lottó 5-östől azzá válik valaki.Fajta kérdése lenne? / gondolom itt a velünk született agilitásra és egyéb képességekre gondolsz /
Verus: miért napok kérdése?Napok múlva hat? Nem ismerem ezt a megoldást..
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Paraffin - mi?
Egy alkalommal majdnem a nyakam törtem a kádban kölyökgólya koromban - a Nővérem akciózott valamit és ez a jó anyag nem távozott teljes egészében a lefolyó felé - én szerencsétlen meg beléptem a kádba...
Szerintem az alattunk lévő fürdőszobában biztosan lepergett a vakolat a mennyezetről, akkorát zúgtam
-
venember83
nagyúr
Megvolt az utolsó strandnap is az idén, szerencsére. Nem bírom én ezt a hőséget és a strand nyújtotta unalom-túladagolást.
-
Verus
senior tag
A paraffint 2-3 napig csöppenteni kell a fülbe hogy feloldja a benne lévő zsírt és egyéb dolgokat. Paraffin helyett babaolaj is jó.
Aztán jöhet a langyos víz fecskendőbe, és azt belespriccolni nyomással de mégis óvatosan a fülbe. Az orvosnál is ezt csinálják az emberrel. Januárba amikor mosták elmagyarázták hogyan is kell, mert akinek egyszer kimossák annak ki kell többször is.Bubu: Azt hittem a zsír nem távozott de leesett
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Hogy leesett-e?
Ha nem velem történik meg a dolog, hetekig röhögtem volna rajta én is, mint a Bátyáim
Dobtam egy szép nagy hátast a kádba - szó bent ragad, szem fent akad jellegűt
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #23697 üzenetére
Majd a síelés jó lesz, ha idén is mész...
Verus: Én így nem merném a lányaimnak kezelni a fülét. Maradok a fülgyertyánál...
Bubu:még jó, hogy be nem tört a fejed..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest