Hirdetés
Aktív témák
-
-
AMD Power
titán
Jött egy papír nekem a Allianztól.
Kötvény
gépjármű felelősségbiztosításról. 08.10.01 jár le a kötelező a kocsimra. A Kötvényben az van írva ,hogy Díjfizetés módja: ügyfélszámla.
Ez mit takar? azt hittem ,hogy csekken kell ezt fizetni!?
-
Bubu79
addikt
Ez bizony jól hangzik Mármint a kávé
Ebéd után még jól is fog esni
Nem vagyok százas - hajnali kelés után melóból hazaérve benyomtam egyből a Végzet pengetőjét - TenaciousD előadásában - nem mondhatnám, hogy túlzottan igénybeveszi az agysejtjeimet
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nagyúr
válasz bolondember #24046 üzenetére
neszójjábe, mer' ráduszítom az ekszanyóst!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bubu79
addikt
Mi újság a füleddel? Javulgat már, vagy csak pilllanatnyi zavar volt az erőben, hogy hallottál kicsit?
Hamarosan én is kortyolgatom már
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
nagyúr
válasz bolondember #24056 üzenetére
köszi, én teljesen jól elvagyok a hangokkal is!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bandus
veterán
sziasztok!
meg tudja nyitni valaki a következő fájlt: [link]?
aki esetleg igen, elmentené másként, és elküldené mailben?
köszönet[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Bubu79
addikt
Lássuk csak - hajnalban szólt a vekker - dühtől vérben forgó szemekkel kivonultam készülődni, közben majdnem felborultam kétszer a macskában, mert láb alatt volt, elmormoltam egy Miatyánk-ot, majd kis késéssel beértem munkahelymere, mert elbambultam az órát közben
Tökéletesebb napom aligha lehetett volna
És még nincs vége
És a Tiéd?
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
nahát, milyen idegesítő alakokba tud az ember futni néha a fórumon...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nike_
addikt
"Jó" napot.
-
Bubu79
addikt
Vakon elhiszem Neked
Na most kávé
Tope: Ő akarta így a dolgot - legalább válogathat
-
Verus
senior tag
Most mi van? Egy munkapéldány, egy tartalék, egy a könyvelőnek, egy az Apehnak, egy csak a biztonság biztonságosság kedvéért, egy a dolgozónak, egy a munkáltatónak és egy TB-nek
Bubu: Egészségedre!
Ezen mondatod süket fülekre talált
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Hujikolp
őstag
válasz Winner_hun #24023 üzenetére
Elektronikai áramkör szimuláció, sz'al, nem biztos
Itt nincsen fa
-
Bubu79
addikt
Na persze - süket fülek...
"-Drágám - hoznál nekem egy sört a hűtőből?"
"-Mit mondasz drágám? Kifogyott a keksz a szekrényből?"Süket fülek, aha...
NoLF: Merre járkálsz
-
bandus
veterán
válasz RoyalFlush #24066 üzenetére
köszönöm itt is mindenkinek a segítséget
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Csak szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek, és már rohanok is Bettikéért az iskolába.
Vigyázzatok magatokra! Sziasztok !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
venember83
nagyúr
Pedig a villamosvezetők is bunkók, legalábbis akivel ma pl. verbális kontaktusba kerültem. Bár ma nem kerültem jól ki egyetlen verbális kontaktusból sem. Mindegy, örüljünk ennek, holnap rosszabb lesz. Holnapután meg gondolom fokozódik a tendencia, már csak azt lenne jó tudni, hogy csak szimplán, mondjuk naponta pár egységnyivel fokozódik a tendencia, vagy mondjuk hatványosan nő. Nem is tudom melyik lenne a jobb.
-
1010
őstag
na....
mindenki alkudni az apros topikbaen kirok valamit akkor annak az ara
-
1010
őstag
válasz venember83 #24089 üzenetére
en nem teszem azza de valakinek az lesz ha azt mondom annyi amennyi.
-
Ramius
őstag
pfőőőő...telivagyok...
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #24089 üzenetére
Á, nem hiszem - sok esetben az is hiába van kiírva egy hirdetésben, hogy csere nem játszik, mindig akad egy-két vállalkozó szellem, aki mégis megkérdezi, hogy nem kell-e esetleg ez, vagy az helyette...
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #24094 üzenetére
Akár ez is lehetne, de ő a bűnös.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest