Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz Algieba #8294 üzenetére
En ugy voltam vele, mikor "megfutamodtam" hogy nem fogok meg 30 evesen is a padban gornyedni, aztan mikor ket diplomaval a hatam mogott kilepek a nagybetus eletbe, akkor ne kelljek a kutyanak se, mert az orszag tul van telitve diplomasokkal, szakmunkat mar szinte senki nem akar, mert nem trendi, na meg milyen szarul hangzik az, hogy "autoszerelo", "villanyszerelo".
Aztan ott allni 3x evesen, kikohogni az alberletet /vagy anyucieknal lakni meg mindig/ nagynehezen, meg a szamlakat es rohangaszni egyik helyrol a masikra, ahol epp csak olyat keresnek ahol nem 5, hanem 3 ev tapasztalatod van. Kosszepen, inkabb csinalok egy kis fizikai munkat, megalapozom az eletem, csaladom lesz, hazam lesz, egy biztos melom es amellett elvegzek majd amit akarok egy helyi egyetemen. Lehetosegeim szinte korlatlanok.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest