Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
A fene, hogy más baját látva az ember eltel együttérzéssel meg segíteni akarással... de a saját családtagommal szemben egyből falat emeltem. Mekkora idióta vagyok. A tanácstalanság bénít meg. Anyám problémáját nem tudom megoldani. Mint amikor széttöredezik egy nagy jégtábla, és mindegyikünk egyik darabkáján áll, és anyámé egyre távolabb sodródik tőlem. Mi a teendőm?
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Hujikolp
őstag
Köszönöm
tildy: Igen, lehet, hogy megérni inkább levelezőre majd járni, csak fogalmam sincs, hogy hogy megy a dolog.. Előtte kell ezt jelezni, vagy közben? A havi dolog, azt munkára érted, vagy ösztöndíjra? Levelezőn van ösztöndíj?
pohár: Valakinek muszály, fel kell húznom az átlagot, mert vannak érdekesek is... PIC programozásból pl, mindenki megkapta a 3-ast (szinte a semmire, de nagyon nem is érdekli őket ez) én meg majdnem 4-es lettem belőle, mondta a tanár, h sírni fogok még az ötösért, mondtam neki, h én ugyan nem fogok neki Erre megadta 10 perc múlva, mert hogy ha a többiek megkapták a 3-ast, akkor én 7-es lennék Íg egyedül én lettem ebből 5-ös. Jah, 8-an vagyunk az osztályban
(#7050) bolondember: Milyen lehet már az a kaja (legalább fini? )
[ Szerkesztve ]
-
-
Kösz, venember a javaslatot! Az együttérzés a családi körben nudli kis érzés. Ha az ember utódja az ősére néz sokkal mélyebben járó érzések emelkednek fel, amiknek jobb a mélyben maradniuk. Ezek olyanok, mint a titánok. Elemi erejűek. Sokkal jobban fáj az ütésük, mert ők ütnek, az együttérzés pedig csak tapaszokat osztogat... Halottnak a puszi jellegű a ténykedése.
Jól tudom, hogy mit kell tennem. Csak szomorú ez az egész itt...A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
pohár
félisten
De ez sztem amerikai fotó, sőt biztos...
Ott sztem nincs Elzett lakatGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
válasz Hujikolp #7052 üzenetére
munka, természetesen, de lehet még többet is kapnál...
Levelezőn nincs ösztöndíj.Más: Az errre az Bp. Pasihiány
Megint más:
Ma megkeres valaki:
-Segítesz?
-Az attól függ miben.
-XY programban.
-Nem.
-Miért nem?
-Mert nem értek hozzá.
-Miért? Mert nem használtam.
-Ismersz valakit aki tud?
-Igen. XY a phn. link.
-MSnjét tudod?
-Nem.Na most vagy én nem vagyok kommunikatív, vagy csak piszkosul elegem van abból, hogy mindenki hülyének , meg mindentudónak néz.... De akkor is gyá....
Ne találjon be most senki segítségkéréssel mert hátrakötöma sarkát, és még körmöst is kap!
Hagyjon mindenki békén a hülye kéréseivel, van nekem elég bajom...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
holnap vizsgázom.
már majdnem elkezdtem tanulni...ma gondoltam, hogy a munkahelyen is már tanulok, illetve korán hazajövök, erre mörfi törvénye szerint mindenki ma talált meg a problémáival...
aztán hazajöttem fél 8 -kor végre, és bedobtam 3 óra szunyát. friss vagyok és üde.na szóval, tanulás.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pohár
félisten
válasz fokukac #7059 üzenetére
Nekem meg hétfőn, de nagyon nem akarom rávenni magam a tanulásra...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
Én szombaton.
Ha valaki megcisnálná a munkám, én rávenném magama tanulásra.
(Most is dolgozom. Ilyenkor legalább lehet PHPzni, béhénhagynak a hülye apró cseprő kérésekkel a userek... )"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
Kihaltunk gyerekek??
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Daemon09 #7068 üzenetére
The Force say it to me
Amúgy a békákra értettem, kicsit félreértelmeztem kukacbéka pajtás mondatát
[ Szerkesztve ]
-
Daemon09
őstag
Na, én vizszintesbe helyezem magam. Nézek velemi felmet és alszok. Jó 8 mindenkinek!
-
pohár
félisten
válasz Daemon09 #7070 üzenetére
Attól félhetsz még
Csak ok nem lesz rá
Álmaim órája version 1:
Álmaim órája version 2:
És version 3:
Most eBay-en 220$, itthon boltban meg 70k....
Jó éjt Daemon!! Robbanós hordó
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daemon09 #7073 üzenetére
Az még elég soká lesz
Fél évNekem is tetszenek, de kicsit sztem nagyok
Mondjuk nem vagyok én kicsi, nem állna nekem rosszul
A karom se vékony, márcsak a pénz hiányzik, plusz még Motkánynak adok jutalékot ha vele csináltatom ezt a PayPal-es mizériátGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Daemon09 #7075 üzenetére
Nem tudom, én eddig sem használtam...
Lehet elcserélte makkraJó éjt!!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daemon09 #7081 üzenetére
Viszont sokadszorra is
Még nem láttam azt a filmet...
MAjd bepótolomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
jóreggelt ... már a munkahelyen ... na akkor reggeli, a szemem már nem bekopog hanem becsönget az éhségtől
Life is too short to stay stock!
-
blokad
senior tag
ilyen nincs. nem hiszem el. jég miatt nem jön suliba Ő. Hát istenem miven nev.apja ha van egy kis jég már nem mer kocsibaülni vagy mi? áhh
-
venember83
nagyúr
válasz ngabor2 #7024 üzenetére
Sör? Pedig azt hittem, hogy már teljesen leszoktál.
Jó reggelt. Mindegy, hogy 9 vagy 6 órát alszok, ugyanolyan álmos vagyok, lehet, hogy beleuntam az egész életembe, s azért nem tudok reggel felpörögni? Vagy lehet, hogy szivatóként egy kis akaraterőt kellene használjak.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz venember83 #7086 üzenetére
...reggel csak akkor tudsz felkelni, ha van inspirációd ami hajt előre, vagy ha rettentően sok az akaraterőd, és te igenis fel akarsz kelni... ...nah én viszont visszafekszem szundizni egy kicsit még... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #7086 üzenetére
reggel világosság kell, egy kis testmozgás, máris üdébben ébredsz
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
blokad
senior tag
na a 3/4 osztály vidéki nem járnak a buszok én a hegyről hogy keveredjek le egyáltalán bemenjek?
-
tildy
nagyúr
Kiraktam este az ablakba kívűlre a kólát hadd hüljön le, gondoltam reggelre megfagy.
Nem fagyott meg
Vagy nincshideg odakinn, vagy szelel az blak..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
válasz ngabor2 #7024 üzenetére
Vegyész bácsi, a szilika és a szilícium-dioxid, valamint a kovaföld ugyanaz?
Angol szöveg szerint az olajfelszívó rost nem tartalmaz "silica"-t. Sajnos ennyire nem vagyok járatos a kémiában, hogy tudjam, hogy a három között mi a különbség s olaj-felszívó rostoknál melyikről lehet szó. Köszönöm.
NoLF: Aha, akkor vissza kell szokni a bringázásra, reggel meg anyám fel kell kapcsolja a világítást, mielőtt felébrednék. Kösz a megoldást.
Str8 sk8r: Azért olyan sok akaraterő csak nem kell a felkeléshez.
[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
Tiszta jég én full félek kimenni, nem akarok egy 3. törést... és hegynek le kéne menjek...
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #7091 üzenetére
nem mielőtt, hanem mikor felébredsz. nincs annál szarabb, mint hatalmas világosságra kelni
felébredsz, kimászol az ágyból, és már kapcsolod is a villanyt. nyújtózol párat, hajlongasz kettőt, hideg vizes pofimosás, s máris másképp látod a dolgokatThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Csabee.
nagyúr
Senior tag lettem!
Üdv: Csabee.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #7091 üzenetére
a szilícium-dioxid legjobb tudomásom szerint a homok.
más: Somogyban nem járnak a buszok, reggel kaptam a drótot, sok busz még csak elindulni se tudott...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #7096 üzenetére
ez ilyen
szopó szopó hátán...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #7096 üzenetére
Tudtommal a szilika is homok, legalábbis a homok egyik legfontosabb eleme. Kösz az infót, kezd összeállni a kép.
NoLF: Az energiatakarékos izzó nem képes nagy fényre beindításkor, de meglátom, hogy mit tehetek.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #7099 üzenetére
az tényleg nem, de mire magadhoz tér, ő is.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest