Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
kukucnak tetszene itt. Most epp Guns N Roses szol...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Csabee.
nagyúr
De egy szar idő van... szerintetek ma esti korizást bebuktam?
Üdv: Csabee.
-
neduddki
nagyúr
HI!
nam egvan a londoni szallas, ocso lett /majdnem annyi a 3 ejszaka szllasa mint tavajj nyaron 10nap genfben sszekocseg:-)))/
udv
neduddki
p.s. guggol tablazatkezeloben publikaklehet ugy tenni egy tabla giogy autoszuro rajta vagyon?
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
Most meg tuzriado volt, mindenki vette a kabatjat es kimentunk. Lol...
Tenyleg milyen otthon a hohelyzet."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #22109 üzenetére
Abszolút nem lehetetlen autó szűrőt feszegetni egy táblázatba - pusztán az orosz receptet kell követni, miszerint magas nyomáson és hőfokon minden megoldható
Ez esetben talán a magas hőfoktól eltekinthetünk
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Lájk diz? [link]
Lett volna merészebb is, csak féltem a szemeimet
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Mint említettem akadtak jobbak is, csak féltem a szemeim épségét
-
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #22127 üzenetére
Szerintem jó az alap is, nekem tetszik az is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #22130 üzenetére
Olyan kirekesztő Vagy - meg sem próbáltad meggyőzni...
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #22130 üzenetére
Bocsáss meg, nem tudom mi ütött belém
Valaki aki otthon van a GIMP használatában, írjon már rám!
Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
Micsoda jopofak az angolok, elhivtak sorozni este, errefele ez a penteki szokas, mar masik infos cegrol is hallottam ilyet.
Ha lehet cidert valasztani, mondjuk en maradnek annal Floris kriek itt meg ugysincs[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Mawyx
őstag
Az élet szar. Becuppantottam egí üveg piát, elküldtem mindejoo9kit a hakál faxára, mos jó vgopyk
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
tildy
nagyúr
válasz hejesírásó #22135 üzenetére
Van egy. Tegnap korbement a mail, ki milyen nyelven beszel:
Votl aki azt irta scottish, essex, volt spanyol-portugal, volt kinai (2 is, az egyik Cantonese) , volt bolgar (nemi orosszal), voltam jomagam a magyarral meg a nemi kis nemettel , volt amerikai-kanadai , szoval vegyes a kep.
De van skot Remelem csak emailben akar kommunikalni velem:d"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
PH-User
addikt
Csak nálam nem megy a hardverapro.hu
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Tim82
félisten
válasz PH-User #22140 üzenetére
Nálam a PH! nem megy. A Hardverapró igen.
Elkiabáltam: már a Hardverapró sem megy.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Winner_hun
titán
Kukánál se megy a PH.
Nálam megy, bibibíííAkinél nem megy: milyen szolgáltatónál vagytok?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
PH-User
addikt
válasz Winner_hun #22143 üzenetére
Elektronet (T-től bérelt magánvonal)
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Tim82
félisten
Nyilvánvalóan, mert valami alól csak sikerült az előbbi hsz.-t elkövetnem.
Winner_hun: Vodafone mobilnet.
Közben újra jó lett a PH! és a Hardverapró is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
Google se jött be, más meg igen, mondom is magamban érdekes
-
tildy
nagyúr
Erdekes 10tol fel 7ig dolgozni Segond, kivancsi leszek mi lesz ez a sorozes... Kicsit ehes vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Winner_hun #22148 üzenetére
Ezekután kár tagadni, az előbb még 1 motkány volt a háttér, nem az olimpiai kép
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest