Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
addikt
Ehh hóvá tévedtem már megint
Ez leni a keksz totyik ?Szép napot, bár holnap korábban kelek, mint ma, de legalább nyugtat a tudat Hétfőn még korábban.
-
kételkedem
addikt
NoLFnak sörhabos, csajozós, névnapünneplős szép napot!
Mindenki másnak jó reggelt!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Dylen
senior tag
válasz kételkedem #17304 üzenetére
és nemigaz, én akartam az első lenni!!
NOLFI: boldog névnapot!!
Blacksoul: neked majd később reagálok, most még elolvasni sem sikerült amit írtál nekem
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
NoLF
veterán
őőő...
jóröggelt
köcsögöm széken!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zoltanz
nagyúr
Vaginamásoló szett
Készíts kedvesed vaginájáról élethű másolatot! Latexmentes, antiallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. A csomag tartalmazza a pontos használati utasítást.[link]
Szép napot mindenkinek. -
Csabee.
nagyúr
Meddig marháskodik a BKV még? ...
Üdv: Csabee.
-
Bubu79
addikt
válasz Timocicu #17193 üzenetére
Amit itt leírtak, azt nem úgy hívják, hogy PLC programozó - amit itt leírtak, azt úgy hívják, hogy ECDL képzés, plusz némi elektromos alapképzés... Ez a linkecske biza átverésecske a szolgáltató részéről
Napsütéses szép napot!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pohár
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #17318 üzenetére
És mintha delejjel akarnák hajtani is
A mini az mini - minden egyéb csak gyenge másolat ( új Fabia, Swift2 és az összes a formát lenyúló ezután megjelenő majmoló ) ...
A trabi meg ez - kéken pöfékel és büdös, de vidáman teremmteremmmel és duroplaszt határolja körül - ezért szeressük!
Azt már csak halkan merem megemlíteni, hogy míg miniből uszkve 1,2M fogyott, trabiból eladtak 3M-t
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
neduddki
nagyúr
válasz bolondember #17319 üzenetére
HI!
max felfujtak, amugy ha saab-ot megveszi a kinnya nem bisztos hogy megbizhatalanabb otok jonnekmint eddig /de szar esst mondani: - (/
udv
neduddki
mod: az utolso 5 evet nem tom mert addigra az osszes nem elvakult esmeros mexokott a saab-bol
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #17319 üzenetére
Tűnjenek is el azok, akik képtelenek csak hitelből megélni egyik napról a másikra.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #17323 üzenetére
De szigorúnak teccik lenni - akarsz róla beszélni?
-
kételkedem
addikt
válasz Bubu79 #17320 üzenetére
A trabi definíciójához tegyük hozzá, hogy 2(!) hengerében keveréket éget és levegő hűti! Nekem 2 évig volt egy sárga példányom, az asszony azzal tanult meg vezetni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #17325 üzenetére
S most már tud?
-
bolondember
MODERÁTOR
ott kilincselt Neked?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #17327 üzenetére
Nagyon jól és sokat vezet mindenféle járművet, ami belefér a "B" kategóriába!
A trabi ideális tanuló autó volt, minden irányban jól ki lehet látni belőle, az övvonalon végighúzódó fekete gumi csík pedig jelzi az autó térbeli kiterjedését.
bolondember: abban az autóban nincs középkonzol, kilincselésre is alkalmas
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #17331 üzenetére
akkor a belincselés jelentését nem akarom tudni
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Télen fagyálló levegő hűti?
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #17331 üzenetére
Ennek a kifejezésnek ennyi értelmezése van? Ezt pl még sosem hallottam!
Bubu: a levegő sokáig fagyálló, ezt te nálam sokkal jobban tudod! Örök élmény marad, mikor nagy hidegben a szélvédő belső felületét is jégoldózni kellett, mert belülről fagyott rá a leheletünk
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #17334 üzenetére
A probléma oka a kevés beszéd lehetett - mert bár sok beszédnek sok az alja, mégis van egy nagyon kedvező tulajdonsága a trabi mikroklímáját illetően:
- Sok beszéd után olyan száraz lesz az ember szája, hogy akár téglát is tudna köpni - így nem lehelné be a szélvédőt, viszont ez esetben sokkal tisztább is lenne a kilátás ( a huzat már más tészta )...
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz kételkedem #17330 üzenetére
Meghalni is benne lehet ideálísan. Tanulni inkább egy bogár.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #17334 üzenetére
ezt én se.
de nem szép dolog, h feleséged ilyet csinált a trabival!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
válasz zoltanz #17336 üzenetére
A halálhoz bármely autó megfelelő. Linkelhetnék több ezer fotót egyéb járgányokról, melyek koporsóvá lettek. Akkor azzal kellett beérnem. Olcsó és fenntartható autó volt, amit még a hibáival együtt is lehetett szeretni.
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #17338 üzenetére
Az egyetlen hibáját megoldotta a Wartburg, annak volt normális hátsó üléssora meg csomagtartója.
-
BlacKSouL
addikt
Én azt szerettem keresztanyámékéban, a kékvillámban, ahogy a kis háromszínű ledek mászkáltak jobbrabalra, hogy sosem tudtam megtanulni/megfigyelni a kormányváltót, és hogy mikor leállította, még 5 másodpercig hrererreeerrrrrrrrrr.r..r...r kipörgött a motor.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
zoltanz
nagyúr
Persze 28 éve nekünk is volt az átkosban a 601 -es elötti verzsön...
Dylen
Az avatarod alapján minek szólítson delfinnek, vagy kadúrnak?
[ Szerkesztve ]
-
Dylen
senior tag
válasz BlacKSouL #17275 üzenetére
nem, nem hívhatsz cicusnak
Nem úgy értem a normálisat, hogy legyen unalmas. Hanem inkább úgy, hogy lehessen rá számítani, legyen őszinte, kb legyenek hasonlóak a céljaink és az sem árt ha van humora. És persze itt jön az, hogy legyen benne valami ami megfog. Ezt a mondatot minden pasi utálja, mert mi nem tudjuk megmagyarázni mit is jelent, ők pedig így nem tudnak a feltételnek eleget tenni.
Nos röviden ennyi.
Reggel pedig még nem álltam készen arra, hogy 5 sornál hoszabb hozzászólást elolvassakbagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
zolynet
veterán
sör kedvelőknek egy kis büntetés [link]
Life is too short to stay stock!
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #17343 üzenetére
Rohadtul kellett sietniük, ha nem akarták, hogy még az üvegben megfagyjon az árpaszörpi
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #17345 üzenetére
De a helyzet az, hogy ennek nem is lehet tudatosan eleget tenni. Vagy van, vagy nincs.
És ez nálatok is így van, biztosan rengeteg csajra mondjátok, hogy micsoda jó nő, és még értelmes is, de attól nem akartok tőle többet.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
addikt
Ciculi nem cicus
Rám lehet számítani (vagy számolni 10-ig ha kiütnek), őszinte vagyok (őszintén vallom sosem mondok el semmit), mik a te céljait én rugalmas is vagyok, humor is van, és van nálam fogó szóval megfoglak énUI: nem hosszabb 5 sornál
Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek
Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest