Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
AND1
őstag
Én sportolok (kosarazom) és persze szeretném ha lenne Olimpia Magyarországon hisz kevés az esély hogy 1szer eljussak egy Olimpiára külföldön. DE! Reálisan próbálok gondolkozni és sztem nem ez a legfontosabb dolog. Meg most őszintén nem hiszem hogy megkapnánk a rendezés jogát. Tuti nem.Optimista ember vagyok de ami ebben az országban folyik attol nem sokáig. Olyan hiányosságok vannak (nem mondok példát mert nem akarok regényt irni) amikkel inkább kéne foglalkozni minthogy az Olimpiával.Azt nem értem miért csodálkoznak az emberek hogy ha pl a FociEb rendezési jogot sem kapjuk meg már jó pár éve akkor miért kapnák meg az egyik legnagyobb eseményét? Sztem szép sorba kéne haladni...nem egyből a legnehezebbnek nekiugrani. A másik meg idejönne mondjuk 2-3millió(saccra,lehet hogy hülye a szám) néző/túrista....megbénulna egész Bp. Nem kell ehhez Olimpia elég csak a nyári szezonra gondolni...a forroságra..mikor ott ülünk az autóban a dugóban és szidjuk az elöttünk állókat, pedig mi csak a balcsira akartunk leruccanni fürdeni. Szal én nem vagyok az Olimpia ellen de sztem fölösleges eröltetni...vannak itt fontosabb dolgok amikre költeni kéne.Ti is sztem egyetértetek velem. Remélem megélem azért hogy egyszer lesz Magy.-on Olimpia...de addig van még mit tennünk!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest