Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• AND1

őstag

válasz Bass #9 üzenetére

Én sportolok (kosarazom) és persze szeretném ha lenne Olimpia Magyarországon hisz kevés az esély hogy 1szer eljussak egy Olimpiára külföldön. DE! Reálisan próbálok gondolkozni és sztem nem ez a legfontosabb dolog. Meg most őszintén nem hiszem hogy megkapnánk a rendezés jogát. Tuti nem.Optimista ember vagyok de ami ebben az országban folyik attol nem sokáig. Olyan hiányosságok vannak (nem mondok példát mert nem akarok regényt irni) amikkel inkább kéne foglalkozni minthogy az Olimpiával.Azt nem értem miért csodálkoznak az emberek hogy ha pl a FociEb rendezési jogot sem kapjuk meg már jó pár éve akkor miért kapnák meg az egyik legnagyobb eseményét? Sztem szép sorba kéne haladni...nem egyből a legnehezebbnek nekiugrani. A másik meg idejönne mondjuk 2-3millió(saccra,lehet hogy hülye a szám) néző/túrista....megbénulna egész Bp. Nem kell ehhez Olimpia elég csak a nyári szezonra gondolni...a forroságra..mikor ott ülünk az autóban a dugóban és szidjuk az elöttünk állókat, pedig mi csak a balcsira akartunk leruccanni fürdeni. Szal én nem vagyok az Olimpia ellen de sztem fölösleges eröltetni...vannak itt fontosabb dolgok amikre költeni kéne.Ti is sztem egyetértetek velem. Remélem megélem azért hogy egyszer lesz Magy.-on Olimpia...de addig van még mit tennünk!

Aktív témák