Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4209) Wolverine válasza bandus (#4193) üzenetére


Wolverine
félisten

Gyenesei Leila nem világbajnok, sőt, az olimpia csak a második nagy világversenye volt öttusázóként (az első a pesti vb, ahol 6. lett).

mokus: az előfutamok délután voltak, a döntő délelőtt pekingi idő szerint; a legtöbben délután úsznak jobban :U Gyurta szvsz kihozta magából a maximumot, lehet, hogy délután jobbat úszott volna.

Traxx: Szávay idén nagyon gyenge formában van, alig nyert meccset is - én speciel meg voltam lepve, hogy végig partiban volt, és becsülöm, amiért iszonyúan küzdött a kínai ellen.

szerk: egyébként szvsz a magyar ökölvívás halálát láttuk most, nem hiszem, hogy a következő 5-10 évben bármilyen jelentősebb eredményünk lenne (nemcsak olimpiákról beszélek, Eb-ken és vb-ken sem várok semmilyen nagyobb teljesítményt). A cselgáncsnál hajszálak döntöttek, és nem a mi javunkra (ne feledjük, hogy 4 dzsúdós is 7. lett, amiért olimpiai pont ugyan már nem jár, de attól még szép eredmény), de a csapat fiatal és fejlődőképes. A birkózóknál is többször apróságok döntöttek; ráadásul Módos Péter vérmérgezése és Hatos Gábor betegsége eleve gyengítette a gárdát. A vívással kapcsolatban az a bajom, hogy a férfi tőr nálunk már majdnem 20 éve halott (Érsek Zsolt és Szekeres Pál voltak az utolsó jegyzett verenyzőink...), és most nagyon hasonló néz ki a párbajtőrnek is, mert a legfiatalabb a csapatban Boczkó volt a maga 32 évével... :( nem igazán látom a minőségi utánpótlást.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.