Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Celtis
üzenetére
Nem ismerem a tv-ket, Google sem segített sokat, mert az oled egy 2021-es modell bár a tesztek igen meggyőzőek róla, mivel még sosem volt oled tv-m így jobbnak láttam azért rákérdezni mert 250e FT nem kis pénz és nem 5 napra szeretnék új TV-t. De közben már el is döntöttem és az Oled-lett a választás, csak valaki azt mondta, hogy ezen a régebbi modellen nem biztos, hogy megy a Netflix, amit elsődlegesen nézünk. Nem szerettem volna egy külön eszközt pluszba venni emiatt. Gondoltam erre van a fórum, de a válaszodból kiszűrtem, hogy egyértelmű oled a nyerő, azért köszi.
-
DaDa
senior tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Lehetőségem lenne viszonylag jó áron egy új KE48A9BAEP tv-t beszereznem. Ezen most megy rendesen a Netflix, HBO max, Disney+? 250e lenne az ára, szerintetek megér annyit, ha ennyi a keretem és efőlé nem tudok már menni? Tehát inkább ezt az OLED-es tv-t vegyem vagy egy új modellt (KD-50X75WL)? Előre is köszi a segítséget. Nem volt még oled TV-m, jó lenne ha lenne
PS5-re is használnám de a 4k/120hz nem érdekel, hogy nincs rajta mivel ritkán játszom, nem az lenne az elsődleges szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (55C27LA) 140CM 4K SMART OLED PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor