Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
Én személyesen 19-én voltam be szerződést kötni, vezetékes szolgáltatáshoz vettem és még nem volt behúzva nálam a telekom hálózata, így azt is ki kellett várnom, ami a megbeszélt időben 24-én meg is történt (bár az ügyintéző 14 órára adott időpontott, másnap Vanda felhívott és adott egy 12 órait, gondolom a 14 órást már bevolt foglalva általam
) időben. ilyenkor a készülék kiszállítása elvileg akkor indul meg amikor a szerelő elindítja a szolgáltatást, ezt megtette csütörtökön 12:30-13:00 között valamikor és másnap már itt is volt a tv. Szóval a szállítás maga elég gyors, csak nálam a bekötés bonyolított egyett a dolgon. -
NyMRooD
addikt
válasz
Gabor970
üzenetére
Igen, de az első hozzászólásban arra kérdet a kolléga.
Egyébként Filmezésnél baromira áll leejtős az oled+hdr10 (eddig 8+2 bittes megoldással megáldott tv-m volt) / Dolby vision + ambilight kombó (+120fps youtube teszt videó). Annyi, hogy amiket nézek az streaming szóval nem a valódi minőség de már ez is ég és föld az eddigiekhez visszonyítva. A beépített hangszórója is baromi jó, amennyivel jobb mint egy sima tv beépített megoldása elgondolkodtatott, hogy vegyek majd valami normális hangtechnikát is.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Zsömica
üzenetére
Igen az LG panelja de egy újabb verzió mint ami a G2-ben van, tehát a sallang mellett a legfontosabban a képminőségben jobb a Philips elvileg (ha jól értem a srácokat) + a körítés is jobb (egyébként haverom aki dolgozott MM-ben TV-s részlegen is - persze ez nem jelent semmit - azt mondta, hogy Oled-ben azonos árkategóriában a Philips-nél szebb képet tapasztaltak).
-
NyMRooD
addikt
tutis és dpeterfy32: Köszi mind a kettőtöknek.
Sliderxy: lényegében a srácok válaszoltak a te kérdésedre is.
Zsömica: poén vagy van valami oka is? Ha utóbbi akkor leírnád bővebben légyszi (ahogy nézem LG melett a +2db hdmi2.1 szól csak (na meg a webos picit kényelmesebb nekem is).
u.i. esetleg még a távirányító, de gondolom már valami hasonló van a Philips-nél is. Mindenesetre még MM-be meglesem mind a kettőt előtte.
-
NyMRooD
addikt
Sziasztok e-közzül a 3 közzül szerintetek melyiket éri meg jobban (streamingre és gamingre használnám)?
- LG OLED55G23LA
- Samsung QE55S95BATXXH
- Philips 55OLED807/12Vagy esetleg valami más a Telekom kínálatából?
Valahol olvastam, hogy voltak valamilyen dolby licenszek korábban amiket az LG nem vett meg? Illetve Ambilight-nak örülnék, de nem musthave meg ahogy nézem vannak third-party megoldások is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) időben. ilyenkor a készülék kiszállítása elvileg akkor indul meg amikor a szerelő elindítja a szolgáltatást, ezt megtette csütörtökön 12:30-13:00 között valamikor és másnap már itt is volt a tv. Szóval a szállítás maga elég gyors, csak nálam a bekötés bonyolított egyett a dolgon.
Vhiktor