Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
kingadam
üzenetére
Bele néztem ebbe a mesébe, de nálam a fülei egybe vannak, szépen lobog! Nem esik szét! Truemotionannal se, akkor lesz kicsit fura ha De judder 10 en, van de az már nem életszerű, hogy azon nézze valaki ezt a tvt. De persze lehet, hogy én vagyok vak de nálam egybe látni, a füleit.
-
daneel_hu
addikt
válasz
kingadam
üzenetére
Ez a jelenet E8-ason sem tökéletes.
Artifactol a szoftver... ennyire azért nem, de látszik.Az biztos, hogy minél komplexebb és kiszámíthatatlanabb képet kell megtippelnie, annál több lesz a hiba. Ez alól nincs kivétel, artifact mindig volt és mindig lesz.
A másik megoldás, hogy a gyorsabban mozgó részeket szétblúrozza a rutin.Sample and hold-nál mindig probléma lesz ez bekapcsolt interpolációval.
Vagy nézed az artifact-okat, vagy kikapcsolod az interpolációt.
Szerintem a kikapcsolt interpoláció lesz a megoldás egy jó BFI-vel. Csak várjuk ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor