Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
hunspikey #99676 üzenetére
Igen azt láttam, hogy te is valami 2.5m-t írtál kicsit feljebb, az még kijjebb van 30cm-el, de arányaiban meg annyival nagyobb a 77, hogy összességében sztem neked még mozisabb lehet. Én tényleg nagy megjelenítő párti vagyok, évek óta azon van mindenki elhűlve a környezetemben, hogy korábban 42-48, most pedig 55" tv-t használok monitor gyanánt. Szóval nekem ez nem új dolog, az 55"-t is kb 1.1 - 1.2m-ről nézem a székemből, szóval az sem kicsi. Most így ez a 65" 2.2-ről kb ugyanazt hozza, picit talán még nagyobb is látószögre. Viszont, hogy én innen 85 meg 100"-t nézzek arra már én is azt mondom, hogy nem lenne kellemes, egyszerűen szétesne a kép, főleg gyors mozgásoknál, illetve a szemcsézettség, kisebb képhibák is már most érzem, hogy jobban kijönnek, mint távolabbról.
A feliratot egy apple tv 4K mediaboxon futtatott apple-s program, az infuse lejátszó által tudom manipulálni, egyelőre már korábban annyit állítottam, hogy a felirat színét fehérről világosszürkére tettem, ez alig észrevehetően szürke csak, de annyit segít, hogy nem vakít úgy a felirat, jobban belesimul a képivilágba. Van lehetőség itt erre az áttetszősség/ háttérszín állításra is ahogy mondod, majd még azokat megnézem, de mondom már a szürkítés is segít. (inkább mintha dimmelné, nem mondanám a színét szürkének)
Majd este lemérem egész pontosan mennyi most szemtávolságra a panel, ez a 2.2m-t csak hasraütésre, illetve előzetes számolgatások alapján írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 26
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest