Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
Vhiktor #99080 üzenetére
[link] https://www.avforums.com/reviews/panasonic-mz2000-tx-55mz2000b-4k-mla-oled-tv-review.21072/
"We managed to get reference results from the MZ2000 with superb greyscale tracking and gamma. The DeltaE errors are now just 0.2, which is well below the visible threshold of three, so there are no visual issues to any TV or film content."
Nekem nem volt mostanság garanciális problémám, hanem villámcsapásos-biztosítós javítás volt.
A készülékért futárt küldtek megjavították, visszaküldték, a futárcég összetörte, jeleztem, már küldték is az ijabb futárt érte, megjavítottam, és újra kiszállították hibátlanul.
Bár a biztosító fizette az eredeti hibajavítást, de a futárcég hibáján a Panasonic márkaszervíz állta, így nekem semmibe sem került.De a QD-OLED a jelenleg elérhető tartóstesztek szerint gyorsabban veszít a fényerejéből az idő elteltével. (rtings.com)
Vagyis talán most jobb egy QD-OLED, de pár év használat után már megfordulhat a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG OLED evo G3, 65 col, 4K felbontás, Garanciális
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest