Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
Nah igen itt kezdődött a kálvária, hogy a mikrokarcok mellett ezeket kék vacak foltokat láttam, ott kezdte csípni a szemem. Én hülye desztilált vízzel és rongyal kezdtem, de semmit nem segített csak foltosabb lett. Etanolt is és izopropilt is olvastam, de azzal nem mertem rámenni. Most már tök mind1 sajna....
Köszi az infót, legközelebb okosabb leszek.
-
alaves
addikt
"QD-OLED-hez víz nem ajánlott, mert kék foltokat eredményezhet"
Valószínűleg azért javasol a Samsung alkoholos tisztítást, mert ezek szerint a zsírokat tartalmazó szennyeződés megváltoztatja a kijelző külső rétegének optikai tulajdonságait (nem gondolnám hogy oldódik vagy egyéb reakció következik be).
Ez így nagyon égő, elégtelen tervezés. Azért azt egy átlagos háztartásban igen nehéz elkerülni, hogy valamilyen zsíros szennyeződés ne kerüljön a kijelzőre (pl. ujjnyom).Vajon a Sony QD-OLED-eknél változtattak-e a külső rétegen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Warzone
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor