Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nem voltak bekapcsolva láthatóak, de számos mikrokarc volt rajta és csípte a szemem és idegesített. Bár ne kezdtem volna bele. Olvasgattam, hogy vazelinnel, de az semmit nem oldott meg. Utána ismerősöm ajánlotta Bernernek egy termékét ami nem polírozó, de fényesít. Nagyon finom anyag kezemen is néztem és próbáltam egy más felületen. Tényleg szépen feltöltötte. Óvatosan mikorszálás kendővel csináltam, és miután megvoltam láttam, hogy látom a fejemet a tévében, ergó lekaptam azt a tükröződésmentes réteget. Le sem tudom írni milyen érzés kapott el, azóta is..... Amíg nem kezdtem bele, ugyanígy van egy Lg C3 másik szobában azt is szoktam portalanítani, takrítani, takarító folyadék nélkül, és csak a Samsungon vettem észre ezeket a mikrokarcokat, ezért is gondolom, hogy a Samsung érzékenyebb a kijelzője.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Most nem azért, de ha te látsz karcokat egy TV kijelzőjén , tartalom megjelenités közben,(film,tv műsor ,bármi) 3-4 méteres távolságból akkor jelentkezz nobel dijra .

Szóval a "Olyan karcok voltak, amik bekapcsolva is zavaróan látszottak?" feltételezés szinten is kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor