Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koncsik #86462 üzenetére
Elvittem tegnap az 55-ös Pana OLED-et gariztatni. Ma visszaadták. Az e-mailben csak annyit írtak, elutasítva. Elmentünk érte, már készültem mindenféle érvekkel... "Letöröltük" Nem volt megalázó
(én is próbáltam mikroszálassal natúrban, semmi). Az mondták, valami ragasztónyom lehetett (WTF?????), mert ezzel jött le:
Még nem kapcsoltam be, de valóban nem látszik rajta semmi kikapcsolt állapotban. -
kolosszus87
senior tag
válasz
koncsik #86462 üzenetére
Azokon a képeken ahol valamilyen tartalom van rajta semmi nem látszik belőle. Minden esetre fura, nem láttam még ilyet. Egyszerűen túl nagy felületű, szabálytalan és kusza a formája ahhoz h "természetes" hibajelenség legyen. Tényleg firkálásnak tűnik, bár mint mondtad nem kicsi gyerekeid vannak már, úgyhogy talán kizárható h ők csinálták. Ez egy rejtély
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest