Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
farkas-j
üzenetére
Akkor ez nálad foglalkozási ártalom...
Én nem látom ilyen borúsan a helyzetet. Szerintem van több más tényező is, továbbá én másként súlyozom a dolgokat. A tv-kben döglik más is, sőt talán messze nem is a táp a jellemző hiba.
Persze meggyőzni nem akarlak és nem is tudnálak.
Időnként magam is kondizok itthon tápokat, legutóbb a múlt héten. Szerencsére nem ez a munkám, viszont nem is vagyok másra utalva. Magam fillérekből megoldom.Ki-ki döntse el mi a fontosabb neki.
-
privacy99
senior tag
válasz
farkas-j
üzenetére
Szerintem az OLED TV esetében mondjuk pont mindegy, mert amilyen kényes ez a panel (legalábbis az 5 féle védő mechanizmus, meg ilyen-olyan trükkök erről árulkodnak), meg degradálódik stb. Hamarabb dobod ki az ablakon, mint hogy a tápegysége tönkremenjen. Ez nem az a dolog, ami 20 évig szolgál (szerintem). Nem tudom meddig működhet egy ilyen új típusú tápegység, talán egyedül pár háztartási eszköznél talán látom értelmét a védelemnek, minden másnak vagy folyamatosan kell mennie (hűtő), vagy amúgy is nagyon cserés 10-15 év elteltével.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor