- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
zazenke #66527 üzenetére
A lényeg: írtak oda olyanok akiknek CX/C1 oled van és nem osztották a videót feltöltő véleményét.
Azt sem lehet tudni milyen képbeállítások voltak a két készüléken. Ennyiből egy teszkó pénztárost is megkérdezhetnél melyik jobb.
Ilyen nevesincs, önjelölt tesztelők szavára ne igen adj! -
törölt tag
válasz
zazenke #66527 üzenetére
Engem az lep meg, hogy játékra is mennyire mondják a QLED-et. Pedig akárhol néztem, game mód, 120 Hz, főleg VRR mellett messze nem olyan a FALD, mint filmeknél, és ez szembeötlő. Mellé a színkezelés is egy nagyon elcsúszott valami lesz, nem tudom, ez beállítható-e.
Tavaly még évődtem, hogy 77" OLED vagy 85" LCD, jövőre viszont már egyértelműen a 97" OLED a befutó.
(Jó, nem, a 83" elég lesz.)
Ekkora felületen egy új 'EVO' panellel szerintem a fényessége is durva lehet vagy lesz, föleg, hogy most a 65C8-cal sincs hiányérzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest