Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Chaser #63065 üzenetére
Én most vettem a hetekben két 65"-os tv-t. Egyiket az Euronicstól , másikat az Emagtól.
Sima Mpl hozta 1 emberrel. Felkapta a pántóló csiknál aztán egyedül behozta, hiába mondtam hogy segítek. De ugyan nem várt a futár arra hogy kicsomagoljam.
Megnéztük a dobozt az sértetlen volt. Alá sem kellett írni semmit, hogy átvettem, már ment is tovább.
Ráadásul az Emagnál előre ki kellett utalással fizetni a tv-t. Ott mondjuk kicsit én is aggódtam.
Hála istennek mindkét alkalommal sértetlen volt belül a tv. -
wallace 234
őstag
válasz
Chaser #63065 üzenetére
Gyári csomagolás sokat ki bír! Mire ide ér Lengyelországból az se kis út, és szerintem ott se finomkodnak velük. Valahol láttam egy videót, hogy mit bírnak ezek a csomagolásokba egy tv. Én sose aggódtam ennyit, hogy a futár mit tesz vagy mit nem a tvvel. Legutóbbi tvm se volt éppen olcsó! Elővigyázatosság kell is de nem parázni! Dobozt körbe néztem, azt ennyi! Lehet azért állok így hozzá mert még nem jártam pórul, de nem is szeretnék és másnak se kívánok ilyet. De sok szerencsét az új tvhez ha ki érkezik!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED 42C21LA(4K/120Hz) 106cm
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest