- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KRoy19 #61353 üzenetére
Köszönöm a visszajelzéseket!
Végül sikerült összerakni. Ahogy mondtam, a fém rész nélkül tökéletesen illeszkedett a műanyag talp a TV hátalpra (lásd a képen), úgyhogy úgy belecsavartam félig a 4 csavart, hogy maradjon egy kis hely játszani a fémtalppal. Ezután próbáltam alátenni a fémet és vártam, hogy na majd akkor itt lesz csak félátfedésben a furat és a lyuk, de végül minimális, határeset volt az eltérés. Belecsavartam ott is, picit feszült, de végül minden csavart sikerült jól meghúzni és összeállt az egész, talpra állítottuk és azóta nem dőlt el.
A TV tetejét kézzel finoman megmozgatva nálam is megvan a bő 2 centi kilengés.
Azóta szépen működik, tetszik a kép, de amin meglepődtem, hogy a hang talán mégjobban lenyűgöz Netflixen és Xboxon mint a kép, nem is érzem szükségét külön hangprojektornak.A szerviz ha hív majd mondom neki, hogy már nem kell kiszállni, de azt megkérdezem, hogy mások is telefonáltak-e ilyesmi probémával, kíváncsi vagyok.
Végig azt gondoltam, hogy lehetek ilyen béna, valamit biztos én rontok el, de végül több videót és Reddit threadet is találtam ahol mások is a nem illeszkedő lyukakra és a puha csavarokra panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest