Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
tollasahatam
üzenetére
Szia. Nekem LG volt az első LCD tévém. Egy azóta is működő Budapesti műszaki üzletben vettem. Nem áruház. 1 év után LG márkaszervíz javította, majd a 2. Javítás után csereutalvány kaptam tőlük. Betelefonáltam az üzletbe, hogy szeretném az LG t egy Panasonicra cserélni. Kinyögte a tulaj, hogy ez nem így van majd ő megjavíttatja. Mondtam, hogy nekem csereutalványom van. Őt az nem érdekli, de ha valós árkülönbség 3 szorosát megfizetem, akkor megkapom a panát, mivel neki ez hatalmas költség. Szerencsére már volt tapasztalatom így tudtam, hogy nincs igaza. Ő nem engedett, így mondtam, hogy megyek a kermihez. Így megkaptam a csere panát. Azóta ilyen üzletekben nem vásárolok, csak nagyobb áruházakban és márkakereskedőknél. Ott ilyen hazugságokkal nem égetik magukat. Üdv.
-
Fisha
őstag
válasz
tollasahatam
üzenetére
Hát ha jól értem a helyzetet, akkor worldwide gyártói gari van ezekre a termékekre. Ez egészen addig okés, amíg javításról van szó. De amint csereutalványt kéne adni egy esetleges javíthatatlanság esetén, akkor már problémát jelent az, hogy ezeket az olcsó lehetőségeket jellemzően nem magyar cégek forgalmazzák.
Mondhatjuk hogy ez aránylag ritka, szóval akár meg is lehet kockáztatni, csak ha mégis beleszaladsz akkor majd az adott bolttal kell bokszolnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor