- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
Azért nagyon függ attól is, hogy milyen forrást nézel elsősorban. Mivel nálam sok a Netflix, hamar észrevettem, hogy a nagy terek fényes hátterei bizony elég csúnyán szaggatnak, ha ki van kapcsolva teljesen a TruMotion. Próbáltam együttélni vele, de ha egyszer feltűnik, utána egyre rosszabb lesz, már vadászik rá a szemed, így elkezdtem játszadozni a De-Judderrel, amíg vállalható lett. Mindezt teljesen laikusként. Az azért elgondolkoztat, hogy a Netflix, aki elsősorban tévére gyárt tartalmat, miért nem figyel ezekre, előfordul, hogy még a képarányt sem tévére igazítja.
Apple: én örülök az új appnak, mert nagyon sok jó sorozatot rendeltek be az idén és teljes pompájukban csak ilyen formában tudjuk megnézni őket (még iPadeken sincs oled kijelző) és elég nagy spórlás, hogy most már nem kell külön streamer eszközt vásárolni ehhez. Tervezett avultatás pedig nincs, az AirPlay egy új fícsör, amit a 2 éves modellek visszamenőleg meg fognak kapni (a 8-as modellek állítólag valamikor októberben). Amúgy nem is látom nagy hiányát, játékra a lag miatt kb. alkalmatlan lesz, egyéb streamre meg ott van most már a natív TV app. -
daneel_hu
addikt
-
Fisha
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest