- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Northlorien #47760 üzenetére
Egyértelmű... csak arra akartam kilyukadni, hogy aki sznobizmussal vádolja az Apple-felhasználokat annak érdemes más megközelítéseket megvizsgálnia.
Az Apple nem csak telefongyártó cég, sőt a múltja miatt nagyon nem az. Jelenleg a profitjának nagy részét valóban az iPhone-marzs teszi ki, ez ilyen.Ettől függetlenül baromi jó számítógépeket csinálnak és adnak el. Nagyon jó rendszerekkel.
Szerintem a WIN10 még mindig nem tart ott, szerinted igen - az tény sokat fejlődött a Win, a macOS pedig romlott. (szerintem is). De mérföldekkel előttük vannak még mindig felhasználói élményben, a mac hálózatkezelésben van elmaradva, de abban igencsak.
Mellesleg az iPhone is egy nagyon jó termék, pont ezért veszik sokan.Az okostelefon piac valóban kiforrott, már nehezen tudsz mit hozzátenni egy készülékhez. AzApple is nagyjábóla kamerát reszelgette az elmúlt években. Ők is abból élnek amit 2007 és 2013 között összehoztak a telefon-szegmensben. De ez ugyanúgy igaz a droid-gyártókra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest