Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu

addikt

válasz Northlorien #47760 üzenetére

Egyértelmű... csak arra akartam kilyukadni, hogy aki sznobizmussal vádolja az Apple-felhasználokat annak érdemes más megközelítéseket megvizsgálnia.
    Az Apple nem csak telefongyártó cég, sőt a múltja miatt nagyon nem az. Jelenleg a profitjának nagy részét valóban az iPhone-marzs teszi ki, ez ilyen.

Ettől függetlenül baromi jó számítógépeket csinálnak és adnak el. Nagyon jó rendszerekkel.
    Szerintem a WIN10 még mindig nem tart ott, szerinted igen - az tény sokat fejlődött a Win, a macOS pedig romlott. (szerintem is). De mérföldekkel előttük vannak még mindig felhasználói élményben, a mac hálózatkezelésben van elmaradva, de abban igencsak.
    Mellesleg az iPhone is egy nagyon jó termék, pont ezért veszik sokan.

Az okostelefon piac valóban kiforrott, már nehezen tudsz mit hozzátenni egy készülékhez. AzApple is nagyjábóla kamerát reszelgette az elmúlt években. Ők is abból élnek amit 2007 és 2013 között összehoztak a telefon-szegmensben. De ez ugyanúgy igaz a droid-gyártókra is.

Új hozzászólás Aktív témák