Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BusinessGuy

őstag

válasz krx21 #42271 üzenetére

Én is örülnék de a realitás talaján kell maradni azért abba az 500-600 dolcsiba amiről rajtolnak nemigen fér bele még kisebb nagyobb veszteséggel sem egy 2080ti-vel szerelt konfigot megközelítő hw egyveleg...Tflopsokra amd -nél kár hagyatkozni abszolút parasztvakítás. Az alapján egy 5700xt is alig marad el a 2080ti-tól a valóság meg az hogy a 2070-et is alig éri....Az eddigiek alapján a ps5 cirka 2060super az xsx 2070super szintet talán hoz...talán. A tflopsokat pedig már csak azért is hagynám mert mindkét gyártó maximumot adott meg órajelek szerint amit kvázi ingame el sem fognak érni. A sony valós tekjesítménye jó lesz 9-10 között, az xsx pedig talán 11-12...talán.
    Meglátjuk.

Mindenesetre én is miattuk váltottam hdmi2.1-re meg az oledre qledről. És eddig maradéktalanul elégedett vagyok, játékban a samsung qled szériát megreggelizi. Ha a qledeknél jó válaszidőt akarsz game mód van, ami kikapcsol minden képjavítást kezdve a local dimminggel...Na onnantól nem egy liga a qled és oled közti különbség...

Syz: Én sötétben 20-25-ös oledfény mellett játszom, nappal minimális függönyös sötétítés mellett 30-35. És abszolút nem fakó a c9-en pedig hozzászoktam a qled miatt a szemkápráztató fényerőhöz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés