Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Egy normális érvet mondjál már az ambilight használatára Olednél. Az Oled lényege akkor jön ki, ha sötétben nézed. Még az lcd-nél elfogadom a használatát, bár azért azt tudni kell, hogy ez a folyamatosan változó fény sem az igazi. Ahogy írták, egy látványos ficsőr. Az lcd-hez is ami leginkább ajánlott használni, az 6500 K, 10-15%-os szürke megvilágítása a háttérnek.
[link]
Nem kötekedés képen kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok arra az érvre, hogy Oled mellé minek háttér világítás?
-
allein
addikt
Én tegnap voltam MM-ban és volt kiállítva 804 modell. Vittem pár HDR anyagot, szépen lejátszotta a 804 is.
Nagyon gondolkodom én is a Philipsen, pontosan az ambilight miatt. Én a 934 modellt néztem ki.
(#33186) daneel_hu - Vincent az egyik Philipses videójában szépen elmagyarázza, jó szájbarágosan milyen jó az amblight és mennyire kiméli a szem pupillákat

Semmi köze a szoba szép világításához. Nem összetéveszteni a HUE lámpákkal.
(#33194) belan - egy alkalommal vásároltam egy Samu telefont ami emag garanciás volt. Bementem a Samsunghoz puszta kíváncsiságból és rákérdeztem a garancia ügyintézésre: azt a választ kaptam, hogy ők nem tudnak segíteni, mert RO garancia van érvényben.
(#33198) lala666 - TP Vision vette át őket. Nekem még mindig van egy komoly 9. szériájú Philipsem a pincében, bedobozolva, nincs szívem eladni
Fasza fém távkapcsolója van, érezni a minőséget rajta. Ez jó pár éve volt, nem tudom azóta ez változott-e vagy nem. Ezért nem merek egyébként a emagról rendelni, alzáról rendelni.
-
renatto
őstag
Pont a 754-ről nem sok infó van, hisz az idén indult. Ez a legolcsóbb model és ezért nem is android van rajta, ami lehet előny, lehet hátrány. Az Ambilight régen engem is érdekelt, de ma már nem. Pláne hogy - egy OLED-del - sötétben a legjobb filmezni, nekem biztos. Miután B9 is annyi én azt venném, miután arról van bőven teszt is....
Sony 65AG8 >> tegnapelőtt 700k >> tegnap 660k >> ma 612k, Lehet neked ez nem elég, de ez a tényen nem változtat.
-
daneel_hu
addikt
Szerintem senki nem beszél le róla, jó lesz az.
Bár az ambilight sosem volt opció vásárláshoz - ha lenne akkor sem kapcsolnám be.
Felesleges, csicsás ficsőr. (nyilván csak nekem)De el tudom fogadni, hogy akinek a tévészobában, (nappaliban) nincs szép világítása, annak dob a hangulaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fasza fém távkapcsolója van, érezni a minőséget rajta.

Vhiktor