Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alaves
üzenetére
Ez egy pofon egyszerű üzletpolitika.
Mivel az LG saját maga gyártja az oled paneleket, szinte korlátlan mennyiségben áll rendelekezésére tartalék. Sőt én azt is simán el tudom képzelni, hogy a selejtes paneleket sem egyszer használják fel. Ezért van az, hogy ha te bejelentesz egy hibát, szinte mindenféle vizsgálat nélkül ükre cserélik a paneleket. Kicserélik egy másik hibásra, amit már másnál lecseréltek. Vajon miért vannak még ebben a szűk fórumban is többen, akiknél többször volt panelcsere? Ekkora véletlenek lennének?
Vagy újrahasználják a már lecserélt gyengébb minőségű paneleket, vagy iszonyú alacsony minőségben gyárt az LG oled panelt és a minőségellenőrzés nagyon megengedő vagy "elengedő". Vagy mindkettő.
Én eleve ésszerűtlennek tartom, hogy egy gyártó vállalat ennyire ükre, szó nélkül cserélget főalkatrészeket. Az LG is egy multicég és a multicégek nem jótékonysági intézmények, ezt még egy óvodás is tudja. Valamiért megéri neki ez a panellottózás, valahogy nyer ezen. És még a vásárlók is elkönyvelik, hogy milyen rendes ez az LG, hogy 1-2 éven belül 5-ször is szó nélkül cserél panelt. Így az ügyfelek is elégedettek és a gyengébb minőségü panelek sem maradnak a nyakukon. Két legyet egycsapásra. És ne mondja nekem senki, hogy minden egyes legyártott panel, ami lejön a gyártósorról ugyanolyan minőségű, mert ez lehetetlen. Ez fizika, matematika. Nincs két tök ugyanolyan minőségű panel. És ezeket a paneleket is meózzák valahogy, létezik az oled panel gyárakban is minőségellenőrzés és miért? Mert vannak gyengébb és jobb minőségű termékek. Illetve selejtek is.
Ezzel csak néhány gondolatot osztottam meg arról, hogy miért is cserélgethet több százezres, netán milliós termékekben főalkatrészt egy multicég, amelyik bármelyik adott gyárában azon van, hogy mindenütt megfogja a pénzt, ahol lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor