Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Kérdezd meg majd légy szíves a szerelőtől, hogy milyen sűrűn találkozik beégéssel, pixelhibával. Illetve +3 év MM, Edigital kiterjesztett garanciával is foglalkoznak? Biztosító szerződhet velük is. Ne tudom, hogy az LG-nek egy szervize van csak nálunk vagy rengeteg partnerrel dolgoznak. Gondolom a biztosító is szakszervizekkel szerződik. Jó lenne ilyen nem gyári, +3 éves tapasztalat is.
Ezeket a pixelhibákat milyen távról lehet látni, mekkora a TV?
LG-nél azt mondták, ami az ő oldalukon regisztrációhoz van kötve, az gyári 5év. Nem tudják, hogy lesz-e még idén. Talán lesz még 2019-ben is. Többször volt novemberben, mint nem.
-
rendon
tag
válasz
renatto
üzenetére
Hamarosan okosabb leszek, mert ma érkezett meg (hozzák ki) az új panelem
, miután pixelhibás lett a régi.
Így az is ki fog derülni mi lesz a +3 év garanciámmal... Kb 1 hete jeleztem LG-nek, gyáriszámot kellett bediktálnom telefonon, mikor és hol vettem, meg elküldenem pár képet email-ben a helyi szerviznek.Akkor majd kérdezz rá, hogy a 2 év gyári gari után, aki 5 év gondoskodással vette az oldet, mire számíthat hiba, illetve beégés esetén.
daneel_hu
Igazad van, mert ez egy tv, és úgy is kell használni. Én is tv adást nézek rajta, meg játszok is, és filmezek rajta. De remélem nem egy elhúzott mézes madzag ez az 5 év gondoskodás.
De majd renatto fórum társ megkérdezi, mire számíthatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, miután pixelhibás lett a régi.
Így az is ki fog derülni mi lesz a +3 év garanciámmal... Kb 1 hete jeleztem LG-nek, gyáriszámot kellett bediktálnom telefonon, mikor és hol vettem, meg elküldenem pár képet email-ben a helyi szerviznek.
Vhiktor