Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Mindig hozzátettem hogy szerintem, vagy nekem, vagy számomra... de egy idő után már elcsépelt hogy amiatt kell védekeznem mert egyszer nem írom oda, hogy szerintem. Amúgy is szerintem, mivel ez egy fórum, ahol mindenki a saját véleményét írja le. Soha nem állítottam hogy ne lenne látható különbség, de számomra nem eget verően jobb a HDR. Ennyi. Amúgy meg a tartalmon semmit nem javít és legyünk őszinték, ezekre a tartalmakra a FHD is bőven elég. Szerintem... (néhány kivétellel)
Ha túl leszel az euforikus állapoton, meglátod, nem lesz már annyira fontos a HDR.
Pont mint a 3D volt anno. Senki nem akart 3D nélküli tévét venni, mert mekkora gáz.. ma meg milliókért sem kapni 3D-s tévét és ez senkit nem zavar. Ez is ki fog menni a divatból... ez meg az én véleményem.(#11897) Ijk: Egyetértek. Nálam kb 350-360 a legfelső lélektani határ. Ezt csak akkor lépném át, ha pisztollyal kényszerítenének rá.
Nem vagyunk egyformák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest