Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nekem pl ez a szövegolvasás az első bekapcsolásnál tűnt fel aztán teljesen átállt a szem. 32" oled itthon, 27" az irodában ami VA. Inkább az tűnt fel, hogy mennyivel jobb dolgozni a 32"on élvezetesebb és ha sokat dolgozom itthon föleg a karácsonyi szünetben utána visszaülltem az irodába a 27" elé és mikor először megláttam az volt bennem mi ez az egér mozi. Pedig csak 5" van közte, de mégis ahhoz képest hatalmas ugrás tartalom fogyasztás és szerkesztés szempontjából. Lehet ki kell cserélnen az irodában is 32re az lesz a vége. Ugyanez volt mikor megvettem a 77" C2 mikor néztem pár filmet aztán bekapcsoltam a szobában az 55C1et amit addig nagy tvnek gondoltam mondom mi ez a zsebtv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze simán lehet, hogy más mást másképp lát, de én 27-es wqhd dq--n élve azt sem tudom miről folyik itt a beszélgetés 
Skynet258