- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Kiragadtál egy példát.
Egyébként mutasd meg légyszi valami gyártói doksival, hogy 60 ezerre vannak tervezve a levegőszűrők. Azért mert a gyártó megad egy csereperiódust az egy dolog. Egy pár ezer forintos tételről beszélünk, amit pár perc kicserélni. Ha már légyszűrő. Ráadásul ezzel csak jót teszem. Nem érdekel valami 20-40-60 nál cseréli, de nem értem ezt ledöbbenést, aki minden olajcserével. Legyen az 8 ezrenként.
-
[CS]Blade2
addikt
Én most vettem 10 hónapja 2019-es autót, és most fogom azóta másodszor cserélni az olajat, de légszűrőt most pont nem cseréltek. Nem a 3000Ft miatt, hanem előtte 7000km-enként cseréltem a 20 éves Focusba és majdnem ugyanolyan volt a kiszedett, mint az új. Olyan tiszta levegőben megyek, hogy totál feleslegesnek tartom, sőt, még lehet, hogy jobb is lesz ez így, hogy pár %-ban el van tömődve, a nagyon-nagyon apró szutyok lehet az újon átfér, így meg szerencsével az is fennakad.
2év és 30.000km helyett 1,5év-re fogom cserélni durván 10000-11000km út lesz nekem.Eddig egy cégé volt a gép, mentek vele 165.000km-t, légszűrőt 30.000km-enként cserélte a szakszervíz ami durván 6 havonta megvolt. Feladatát így is ellátta. Motul 0W20-as olajból semmit nem eszik, ráadásul eddig 5W30-al használták előtte. (3-4 havonta cserélték az olajat 15000-ként, minden 2. alkalommal a légszűrőt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max