- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Degeczi #43324 üzenetére
Ha visszaolvasod az írásaimat, nem trollkodom, a legkönnyebb lepattintani valakit úgy lehet, hogy azt állítod róla, hogy trollkodik.
Annyi a bajom a HA-val, hogy igen, előre leírják, ahogy mondod, és nagyszerű videókat is kapunk a srácoktól, hogy ez mire jó, és miért volt rá szükség. Ok. De mikor odaérünk, és megjelenik a frissítés, én mindig egy komplett mentéssel nyitok, mert az elején sokszor belefutottam, hogy hiába "készültem rá" a beígért változásokra, azok más módon jelentek meg, mint ahogyan számítottam rá. Klasszikust idézve: "tudtam, de nem sejtettem".
Ezért most már csak annyi a kellemetlenség, hogy visszatöltöm a korábbi backupot, és elfelejtem a rendszer további frissítését. Igenám, de ekkor a biztonságnak is valamelyest annyi, hiszen akadnak frissítések, melyek biztonsági réseket tömnek be, és ezeket a verziókat nem célszerű kihagyni. És olyan nincs, hogy csak a réseket tömöm be, sajnos jön minden rossz dolog a jó dolgokkal együtt.
Nehéz eset. Ezért is használom mindkét platformot. És az utolsó mondatod ismét telitalálat: igen, már nem frissítek, a 10-es volt az utolsó.
Picit más, lazán kapcsolódó, és említve is volt:
A tönkrement adatbázis nálam is előfordult: az SD-kártya volt a ludas és nem a Domo, illetve a második esetben verziót váltott az sqlite3 adatbázismotor, és az sokaknál okozott bajt, de megoldás is volt rá... nem linkelem, mert már nem emlékszem rá, de terminálban egy kb. 10 soros utasításhalmaz volt, és minden ment a régi kerékvágásban. Ez akárhogy számolom 12 év alatt 2 Domo hiba. És most hogy írok kirajzolódott valami: furcsának tartom, hogy a HA esetében ami nem oké, az mind user error, de ugyanez a forgatókönyv nem alkalmazható a Domora, mert csak, ott nincs user error, ott alapból vacak az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest