- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
Igazad van, engem automatikusan felvettek a Miskolci Egyetem gépészmérnöki szakára, miután elvégeztem a gépipari mérnökaszisztens képzést. Sőt, csomó tárgy ami megvan felmentést kap az ember, alig van óra első két évben. És aki merészebb, az kezdhet rögtön másodéven is. Legalábbis az én esetemben. Hogy máshol hogy van, nem tudom.
-
CounterBoci
senior tag
Hali.
Nekem van számítógépkezelői, semmit nem ér.
Van még CNC gépkezelő esztergályos, ez valamivel többet ér.
Amivel most dolgozom, az CNC programozó technológus végzettség, pályakezdő is vagyok, meg kis cégnél, nettó 120k-t keresek. Ilyen szakemberből dunántúlon vagy pl. Pesten, ahol te is laksz hiány van, nettó 800-1000 forintos órabéreket ajánlanak hirdetésekben. Viszont ilyen embereket javarészt csak észak-kelet mo.-on képeznek, sok is van errefelé, ezért nem is fizetik meg annyira.
És még van gépipari mérnökaszisztens végzettségem is. Amit felsoroltam mind OKJ-s. Még a CNC gépkezelő is megér 6-700 forintos nettó órabért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest