Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Tegnap este merengtem el.
19 éves lehettem, amikor a kórházból hazafelé buszozva fültanúja voltam két idős nő pletykálkodásának. Valamiért annyira irritált a semmitmondó beszélgetésük, hogy még az arcomra is kiült az ezzel kapcsolatos ellenszenv. Ezt onnan tudom, hogy a mellettem álldogáló kedvesnek tűnő, csinos lány megszólított és felhívta rá a figyelmemet, beszélgetésbe elegyedtünk.
A buszról leszállva elköszöntünk egymástól, majd soha többé nem láttam.Pár nappal az eset után egy barát barátnőmmel találkozót beszéltünk meg, mondván, hogy a névnapját meg kell illően ünnepelnünk, némi ital és zene kíséretében. Ő nem jött el. Aznap este ismertem meg a fiam anyját.
Eljátszottam a gondolattal, hol lennék ma, ha akkor a buszmegállóból nem egyedül indulok útnak.
Azt hiszem az én ősdöntésem az volt, aminek eredményeként akkor és ott azon a buszon voltam.
(Persze mindezek csak egy narancssárga csacsi balgaságai)
Mikrobi: Mi is a te foglalkozásod (azon kívül persze, hogy az életbenmaradási esélyeit számolgatod az embereknek)?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Pedig szerintem kicsiben és léteznek olyan döntések,amik befolyásolhatja későbbi életünket, de nincsen ráhatásunk egyáltalán.Szóval fölösleges is rajta kattogni.Pl ilyenekre gondolok hogy felülünk egy bizonyos repülőgépre,vagy beülünk egy bizonyos autóba stb. [link] ez is egy ilyen eset volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest