Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem próbáltam, de kicsit értem azokat az embereket akik nem oltják magukat, hogy ha ez olyan halálos vírus lenne, akkor itt tömegével kellett volna halnia az embereknek, de nem az, így mindenkinek joga van eldönteni hogy kéri e, vagy sem az oltást, és ez nem 1 olyan oltás, ami hosszú évek alatt bizonyított...
Védi az oltás, ezt én se vitatom, sőt akik nem akarják beoltatni magukat, szerintem ezt a többségük nem is vitatja.
Azt nem tudjuk hogy bárkiben is ez a vírus jelen van e, vagy sem, rendelkezik e antitesttel. Először is tesztelni kéne, vizsgálni kéne hogy van e antitest a szervezetében, és annak az eredménye alapján kéne az oltást javasolni, vagy sem, nem úgy hogy boldog boldogtalan oltassa be magát, aztán ha bármi történik az illetővel, akkor senki se vállalja a felelősséget a történtért.Te is írod, hogy ahogy van tálalva az egész az nem kevés aggályt vet fel, és emiatt is merülnek fel a kételyek, kérdések... El van ez bacva ahogy kell!
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Amekkora biznisz, meg tömegsport az oltási igazolások hamisítása...
Bukarestben az egyik oltópontot bezárták, mert kiderült, hogy onnan származnak egyes hamis oltásigazolások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest