Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem is kinéz majd egy új konyha. Mosogatógép fasza Bosch, az marad, de beépíthető indukciós lapra, meg hozzá sütőre ha van valami titkos best buy tipp, az jöhet. Még nem néztem körül, szóval full fogalmatlan vagyok. Beköltözéskor vettünk gyorsan egy egybe aeg-t ebayen valami 200 (?) eur-ért, újszerűen (tepsi még gyári nejlonban, de az egész cuccot talán ha 2x használták), teszi a dolgát, de elég alap cucc, meg ugye van egy rés a konyhaszekrényben (ami amúgy is elég gányolt valami), és oda van beállítva, ami olyan meh...
p
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
ok, köszi

nálunk költséghatékony megoldás lesz természetesen, valamint a méret is fejtörést fog okozni, de privátban szívesen várok tőled minden tapasztalatot, ajánlást, messziről kerülendő márkát stb

mosogatógép és gáz/villanytűzhely fog majd kelleni egyébként.
marcsello: a konyhám a fentiek alapján nem túl látványos eleme a háznak (ami alapból alle zusammen nem egy dekoratív ingatlan
), mindenesetre a kaják jól szoktak kinézni, annyi szent. ugyanakkor el kell szomorítsalak, mert nálunk nem kerül az asztalra állati eredetű étel, így a nagy átlag számára nem túl impozáns - bár ránézésre az összetétel nem azonnal megállapítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mindenesetre a kaják jól szoktak kinézni, annyi szent. ugyanakkor el kell szomorítsalak, mert nálunk nem kerül az asztalra állati eredetű étel, így a nagy átlag számára nem túl impozáns - bár ránézésre az összetétel nem azonnal megállapítható.