Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
jó, persze, értem.

"Isten, haza, család..! Az Isten se megy addig haza, míg otthon van a család...!"
Ahogy Hofi parodizálta anno Torgyán doktort. ("bevittem az asszonyt is a Parlamentbe. Annyit nem tud ártani, mint otthon
")Mindegy, én a héten annyit dolgoztam este 10-ig, hogy ma be se mentem, mert voltam már ott eleget. Most kezdem utolérni magam, még az internetezés terén is

El kéne mennem venni egy csomó mindent, mert nincs nadrágom, cipőm, meg kellene egy csomó bútort és egyéb eszközt veni még a lakásba, de nincs kedvem, mert, mint megtudtam a kollegától, glamúr napok vannak, és biztos sokan vannak.... Ezért inkább itthon sörözöm, munkaidőben, napozva a teraszon, és igazából nem is értem, hogy miért nem minden nap ezt csinálom.
Asszem veszek lottót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

")