Hirdetés
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
én is vettem valami ilyesmit olyan 2-3 éve, talán 10-15K volt a teszkóban akciósan, teljesen jól megérte.
az hogy itthon milyen katasztrofálisan mennek ügyintézések az meg lassan kabaré. mentem átiratni az autómat, az eladó már bejelentette. erre ráb@sztak valami széljegyzetet, amit nem tudtak értelmezni... amikor ilyen kérdések hangazanak el az ügyintéző szájából, hogy: "nem tudja kideríteni, hogy mi ez?" kb. 20x az hogy "nem tudom", meg vagy 5x hogy "ilyet még nem láttam", akkor arra mi a lóf@szt lehet mondani azon kívül, hogy kettőnk közül mégis ki dolgozik itt?

-
BlacKSouL
addikt
Még ennyire sem bonyolult. Most nem találtom azt az oldalt, de csak a puszta nyers homogén, nem réteges, nem huzatba varrt, nem szegett, nem fodrosított egyszerű sima szivacs. Megy rá a tetejére egy vékony lepedő és kész.
Mivel legalább 10-12 cm vastag, közepes keménységű, ezért az alatta lévő dolognak csak egyszerűen síknak, és minimálisan puhának, de nem túl lágynak kell lennie, mint amilyen a legtöbb egyszerű sima akármilyen ágy felülete, hogy alap alátámasztást adjon. Lehet, hogy padlón is működhet, de szerintem arra ez nem jó.
Mittudomén... ilyen, csak egyféle anyagból
Majd ha hazamegyek megkeresem a részleteket. Meg kellett adni a méretet, vastagságot, sűrűséget, méretre vágják, és elküldik csomagfutárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest