- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk nekem szinte minden hordás után mosva van, szóval akkor kiesik, mert úgy sem lesz tartós. Viszont akár ciki, akár nem, az én fizetésembe se fér bele minden, így hiába szeretem a minőségi termékeket, akár ruhákat, néha ki kell fognom használtruházati üzletben egy új, vagy nem hordott darabot.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem sok gyártó csinál hosszított ujjú ingeket, így a magas, viszonylag vékony, de hosszú kezű emberek vagy megveszik az ilyen 10-12 ezer forintos ingeket, vagy vesznek 5 ezer forintos, 2 számmal nagyobb méretet. Megjegyzem, van olyan Olymp ingem amit egy éve minden héten hordok, hetente mosom és olyan mint az új.
Emlékeim szerint fokukac kolléga is 5-6 éves élettartamról mesélt ezeknél az ingeknél, úgy meg már nem is olyan vészes az a 10 ezer forint értük.

Egy öltönyt nekem is kell vennem különleges alkalmakra, sajnos az 50-60 ezres öltönyöket a mindennapos hordás megviseli, így azért már esküvőre, temetésre nem szívesen mennék bennük. Láttam egész jó Pierre Cardin öltönyöket száz rugó körül, be kell majd fektetnem.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Amiatt azert kevesbe bankodik az ember, ha kifogyja a ruhait

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Gamer PC
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest