Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk nekem szinte minden hordás után mosva van, szóval akkor kiesik, mert úgy sem lesz tartós. Viszont akár ciki, akár nem, az én fizetésembe se fér bele minden, így hiába szeretem a minőségi termékeket, akár ruhákat, néha ki kell fognom használtruházati üzletben egy új, vagy nem hordott darabot.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem sok gyártó csinál hosszított ujjú ingeket, így a magas, viszonylag vékony, de hosszú kezű emberek vagy megveszik az ilyen 10-12 ezer forintos ingeket, vagy vesznek 5 ezer forintos, 2 számmal nagyobb méretet. Megjegyzem, van olyan Olymp ingem amit egy éve minden héten hordok, hetente mosom és olyan mint az új.
Emlékeim szerint fokukac kolléga is 5-6 éves élettartamról mesélt ezeknél az ingeknél, úgy meg már nem is olyan vészes az a 10 ezer forint értük.

Egy öltönyt nekem is kell vennem különleges alkalmakra, sajnos az 50-60 ezres öltönyöket a mindennapos hordás megviseli, így azért már esküvőre, temetésre nem szívesen mennék bennük. Láttam egész jó Pierre Cardin öltönyöket száz rugó körül, be kell majd fektetnem.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Amiatt azert kevesbe bankodik az ember, ha kifogyja a ruhait

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest