Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Uh... Race-vetem.
Ahogy viszlat is emlitettw, been there, done that... Nalam 5 ev utan jott ez, 3,5 honappal azutan hogy kijottem, 1 hettel a szulinapom utan. Mikor kijottem meg benne volt a pakliban hogy utanam jon/en igyekszem haza, aztan egyik nap felhivott hogy beszeljunk kameraval skypeon, itt mar tudtam mi lesz. Osszeismerkedett valakivel es bar ueret, mar nem szerelmes. De en leszek az elso es egyetlen igazi lamour szamara elete vegeig, ez biztos... De akkor is hagyjuk abba. Nem orultem, de sejtettem, hogy ez lesz...
Talpraallashoz kellett egy ev kb, azota baratok is vagyunk meg minden, ambar parkapcsolati teren o sehol sincs meg mindig, en ezt nem mondhatom el szerencsere.
Akarmekkora is a szerelem, ha nem megy, nem szabad huzni egymas idejet sokaig, hisz mar nem vagyunk tizenevesek.
Mersekelten probald meg italba folytani a banatod, jon a nyar, elokerulnek a combok es minden mas!

-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Sajnalatos, lesz ez jobb is, legalabb nem 5-10 ev utan talalta ki, hogy mit szeretne.
-
Tothgera30
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nagyon sajnálom. Bár ha a pozitív oldalát nézed, jobb hogy most derült ki ez, mert később esetleg egy kissé nehezebb időszakot már biztosan nem vészel át, és akkor lehet rosszabb helyzetben hagyott volna ott. Volt megalapozott oka, vagy csak valami "újra vágyott"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen Blu-ray írót?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest