- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #34353 üzenetére
Itt nincs olyan ?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló #34353 üzenetére
Volt egy lány, úgy két évvel ezelőtt, tetszettem neki, nagyon nyomult.
Én akkoriban másfelé nézelődtem, nem is tetszett igazán, finoman leépítettem. Amúgy jókat beszélgettünk, meg aranyos volt, de nem tetszett.A múltkor találkoztam vele, hát, megváltozott. Igencsak szép lett.
Úgy láttam, ő is megörült a találkozásnak, így hazajöttem, kikértem rarri véleményét, majd írtam neki, hogy elmehetnénk valahova.
No, hát erre nem válaszolt.Itt csalódtam benne, megismertem annyira közvetlennek és őszintének, hogy legalább annyit mondott volna, bocs, van pasim, nem.
Ma megint találkoztam vele, megint nagyon megörült, közvetlen volt és aranyos, én kimért maradtam... Aztán megjött a pasija és elcuppogták az időt... Első körben majdnem megkérdeztem, hogy válaszolni luxus-e, de azért van nekem is önbecsülésem, még...
Ehh, de mindegy, nme zavar ez, csak úgy eszembejutott, miközben baktattam hazafelé.
Most már tényleg mustgetanicegirl stádiumban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged