Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Itt nincs olyan ?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Volt egy lány, úgy két évvel ezelőtt, tetszettem neki, nagyon nyomult.
Én akkoriban másfelé nézelődtem, nem is tetszett igazán, finoman leépítettem. Amúgy jókat beszélgettünk, meg aranyos volt, de nem tetszett.A múltkor találkoztam vele, hát, megváltozott. Igencsak szép lett.

Úgy láttam, ő is megörült a találkozásnak, így hazajöttem, kikértem rarri véleményét, majd írtam neki, hogy elmehetnénk valahova.
No, hát erre nem válaszolt.Itt csalódtam benne, megismertem annyira közvetlennek és őszintének, hogy legalább annyit mondott volna, bocs, van pasim, nem.
Ma megint találkoztam vele, megint nagyon megörült, közvetlen volt és aranyos, én kimért maradtam... Aztán megjött a pasija és elcuppogták az időt... Első körben majdnem megkérdeztem, hogy válaszolni luxus-e, de azért van nekem is önbecsülésem, még...

Ehh, de mindegy, nme zavar ez, csak úgy eszembejutott, miközben baktattam hazafelé.
Most már tényleg mustgetanicegirl stádiumban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest