Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Kellemetes reggeltet itt is!

-
7
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A pizzatábort nem szerettem annyira. Viszonylag jók az árai, laktató is, de a sajt íze valahogy nem az igazi.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig szívesen elfogyasztanám, ha csinálnál

-
7
addikt
Isn't it rather dangerous to use ones entire vocabulary in a single sentence?

-
7
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sokminden zavar engem is, de ennek ellenére a magyar nyelvnek van egy olyan jellegzetessége, hogy a legtöbb honosult szót már úgy ejtjük ki, ahogy leírjuk. Szerintem ez a higiéniára is ugyanúgy vonatkozik.
(Fórumon vagyunk, írd ki tisztességesen a szavakat, ejnye! Pláne, hogy nagybetűs vagy, jó példával kéne elöljárnod
) -
7
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kiejtve tökmindegy, mert úgyis lenyelik az emberek a szavakat (ld. miért). Én a higiénés szó alapján a higiéniában is ejtem mindhárom i-t.

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A Vasemberre Ági is kíváncsi hála az égnek. Mondjuk a Bakancslista is rajta van a megnézendők listáján.

@Vlad: Nem sikerült felfognom a manját, úgyhogy nem.

@Bolond: Downey Jr. mennyire jó benne? A Kiss Kiss Bang Bang volt az a filmje, amin nagyokat visítoztam a röhögéstől, azóta maradt meg igazán a neve a fejemben.
-
7
addikt
Találtam fáslit. Az se fogja jól a bokám. Még mindig fáj.

-
7
addikt
Mivel tudom rögzíteni a bokámat? Tegnap kiment ölég csúnyán, és még lazább, mint szokott lenni, úgyhogy eddig csak vastag zokni + cipő kombóval tudtam úgy-ahogy megóvni az újabb kicsuklástól. Fáslit nem tudom, hol van, cipőben meg nem akarok itthon mászkálni.
-
7
addikt
Szépjóreggelt! Mindjárt fogat mosok, aztán elbicegek súléba. A francba is, hogy még mindig annyira fáj a bokám (tegnap kiment)

-
7
addikt
Kék reggelt!

@Katinka: Szombathelyen szép idő van, hideg is alig, szél se fúj (van egy jó kis szélmérőm, az ablaktól kb. 300 méterre állomásozó magas fenyő - ha szél van, azt tuti látom)
@NoLF: A palacsintáslyánkát szereted, vagy a palacsintát?
-
7
addikt
Autómániások, fuj.

-
7
addikt
Pépjóreggelt!

-
7
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Melyik szád?

-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert lényegében ez történik, csak éppen ők szívják le az adatokat a PH! servereiről, de ez nem is baj.

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mit mondtak, mit mondtak?
-
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Szevaaaaaaasz! Mizu?"
-
7
addikt
Problémamegoldási javaslatokat keresek:
Server nincs, mer' amikor anno kiépítették itten a netet valami vállalkozók, elég csúnyán átvágták a palánkon a kollégiumot, ugyanis a vezetőség nem ért a dologhoz. Van egy Cisco 1711-es router, amihez nem férünk hozzá (nem tudjuk konfigurálni, mer' nem értünk hozzá, és még jelszavunk sincsen hozzája, mert a vállalkozó cseszett megadni a vezetőségnek). Rá van kötve 2db 24-es switch, amihez hozzáférünk. Probléma: a net 6Mbites, arra elég, hogy sokan (~30-40 ember) netezni tudjunk rajta többé-kevésbé kényelmesen, arra viszont már nem, hogy p2p-ezzenek egyesek.
Kérdés: Hogyan tudjuk kiszűrni, hogy ki(k) tölt(enek)?
-
7
addikt
Elköszönök én is mára, zárul yeti mókatára.

-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te nem azt mondtad, hogy alszol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kuka: nyócat!

Illetve kilencet.

-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
bbbbbBBBBBBBBBbbbbbBBBbbbbBBbbbbBBbbb
BbbbbbBBBBBBbbbbbBBBbbbbb
BBbbbbbbbbbBBBBBBBBBBBBBBbb;;;;;;;;;;;Jóccak! Pedig reméltem, hogy elmondjuk az egész ABC-t

Pirospozsgás báti: Törölheted a hsz-t, nem harapunk meg érte

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hogy híjják?
-
7
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Miattam ne kérj bocsánatot, magamért én vállalom a felelősséget.

Hogy mi lenne? Blackie megjelenne.

@Matka: Bár nyilvános fórum és értelmes(?) emberek(?) vagyunk, előfordul az ilyen néha(?). Nem érdemes felkapni rajta a vizet, ez az egész nem feltétlenül komolyan veendő.

-
7
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Sajnos nem vagyok az a kedvesen lovagias típus, aki mindig figyelembe veszi, hogy mit szabad és mit nem. Mindenesetre bocsánat, nem a sértegetés volt a célom.

WB-féle Csőrike-Szilveszter asszociációm volt nekem is, de az úgy unalmas lett volna, ha csak arra kérdezek rá. Hogy is mondta Csőrike? "I thought I saw a pussycat."

-
7
addikt
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet

-
7
addikt
"ITT TELJESEN INGYEN MEGTALÁLSZ MINDENT! MAGYARORSZÁGON A LEGNAGYOBB, ÉS A IPV6 CÉG ÁLTAL HITELESÍTETT LETÖLTO OLDAL!!!"
Ezen visítottam!

A szöveg egy warez-oldalt hirdető körlevélből van, amit ismerősöm kapott
-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Pont a minap fedeztem fel tök véletlenül IMDB-n és mutattam Áginak.

-
7
addikt
"idézet kihúzva innenk, mer' Kukuc beszót"

@Tim: Orbán Viktor?
Ő most épp nőügyeket kezel roppant népszerű módon. 
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt nem mondta, hogy permban sem jár érte
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kéccáé' az occsó szemügeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
-
7
addikt
ELmentem aluszni, sziasztok

-
7
addikt
Jóccak mindenkinek!

Mai cicás sztorim megírva, hamarosan publikálom - jó volt a teatali, de lehettünk volna többen is. Nézzetek át néha abba a topicba is.

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mán nem hasznalok Emeskét, van nekem Ágim.

Megyek is vele találkozni, te meg pukkadj meg, hogy nem gyüssz teázni.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha kérdésed van, ne privizz, használd a fórumot
Az még hagyján, hogy hiányzott onnan a vessző, de én most teljesen kétségbe vagyok esve. Ha azt akarom kérdezni tőle privátban, hogy a fórumon kérdezhetek-e tőle valamit, akkor előtte a fórumon kérdezzem meg, hogy megkérdezhetem-e ezt tőle privátban? Olyan bonyolult az élet

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez is a Dr. House-ból jön, mi?
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kéne elévülési idő vagy gyakorisági idő. Pl. "ha egy hónapon belül háromszor kell törölni dupla hirdetésért, figyelmeztetés+fél napos tempban, ha újra törölni kell újabb két hónapon belül, akkor egész napos tempban, és ha újabb két hónapon belül megint törölni kell, permban."
(csak hasraütésszerűen írtam a számokat)
-
7
addikt
Azt hiszem, valami gond lehet az egészségemmel, csak még nem tudom eldönteni, hogy a mentális, fiziológiai, vagy mindkét értelemben vettel.
Megkérdeztem magamtól egy hirtelen rosszulléttől vezérelve, hogy hány ingerem van, és egy egyszerű számnév helyett a rendkívül inkonzisztens "igen" választ adtam magamnak.

Pedig biztos, hogy nem olyan halat ebédeltem, mint amit az Airplane-ben ettek, főleg, hogy csirkecomb volt burgonyával.
-
7
addikt
-
7
addikt
-
7
addikt
A parkokat teljes mértékben megértem, el is fogadom, ugyanis a dohányosok egy jelentős része cseszik elcsoszogni a legközelebbi kukáig/szemetesig, hogy oda dobja a csikket. Holott ugye mostanság már egyre kevesebb a zöld terület, és az emberek részben azért járnak oda, mert jó érzés egy kicsit friss levegőt szívni, elhatárolódni a büdös város mocskától.
@kukuc: És mi van azokkal az emberekkel, akik olyan helyen dolgoznak, ahol passzív dohányosként lélegzik be pl. a cigifüstöt? Vagy mondjuk gyárban olyan anyagokkal van dolguk, amik révén kátrány meg hasonló mókák kerülnek a vérükbe (ha van ilyen munkakörülmény).
-
7
addikt
Mi lenne, ha azt adnátok a topic címeként, hogy "Sör"?

Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)