Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz EQMontoya #5758 üzenetére

Nem tudom, hogy most ezzel a postal céloztál valamire, vagy csak úgy általánosságban beszéltél, de ha azt hiszed, hogy a téma késztet itt egyeseket hümmögésre, akár a szexel kapcsolatban, akár az itallal, akkor nagyon tévedsz. Az előbbinél az alpári, ordenáré, vulgáris stílus, az utóbbinál plusz még az igénytelenség a riasztó.

Csakhogy kedves aesir a fórumot nem csak a "felszabadult" lekek olvassák és talán az elvárható tőlünk, hogy a szókimondás ne legyen itt az általános stílus, ha már a való világban sem az. (Legalábbis egyelőre.)

u.i.: Egyébként a "laza pipa" már nem is jó? :U :D

• aesir

veterán

válasz EQMontoya #5758 üzenetére

Valószínűleg őket zavarja valami gátlás. Abból tudok csak erre következtetni, hogy amíg a prűd nevelésem folytán magam is prűd voltam, addig engem is zavarba hozott sokszor. Már nem hoz zavarba, kiegyensúlyozott az életem, köszönhetem annak hogy teljesen felszabadultam a szexben. Persze lehet hogy tévedek:)

Valamint azt se felejtsük el, hogy ez egy nyilvános fórum és most az a trend, hogy a 18. születésnap előtt egy nappal már helyrehozhatatlan károkat okozhat az emberekben az, ha látnak egy aktust :D Ehelyett inkább el kellene magyarázni a dolgokat rendesen, nem a "méhecskével" jönni, és beszélni velük a kérdésekről. Ez esetben talán fel is mernék tenni őket.

Aktív témák