- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem tudom, hogy most ezzel a postal céloztál valamire, vagy csak úgy általánosságban beszéltél, de ha azt hiszed, hogy a téma késztet itt egyeseket hümmögésre, akár a szexel kapcsolatban, akár az itallal, akkor nagyon tévedsz. Az előbbinél az alpári, ordenáré, vulgáris stílus, az utóbbinál plusz még az igénytelenség a riasztó.
Csakhogy kedves aesir a fórumot nem csak a "felszabadult" lekek olvassák és talán az elvárható tőlünk, hogy a szókimondás ne legyen itt az általános stílus, ha már a való világban sem az. (Legalábbis egyelőre.)
u.i.: Egyébként a "laza pipa" már nem is jó?

-
aesir
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valószínűleg őket zavarja valami gátlás. Abból tudok csak erre következtetni, hogy amíg a prűd nevelésem folytán magam is prűd voltam, addig engem is zavarba hozott sokszor. Már nem hoz zavarba, kiegyensúlyozott az életem, köszönhetem annak hogy teljesen felszabadultam a szexben. Persze lehet hogy tévedek

Valamint azt se felejtsük el, hogy ez egy nyilvános fórum és most az a trend, hogy a 18. születésnap előtt egy nappal már helyrehozhatatlan károkat okozhat az emberekben az, ha látnak egy aktust
Ehelyett inkább el kellene magyarázni a dolgokat rendesen, nem a "méhecskével" jönni, és beszélni velük a kérdésekről. Ez esetben talán fel is mernék tenni őket.
Aktív témák
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs